Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el az exemet?
Figyelt kérdés
Már 3 hónapja szakított velem, és azóta nekem kb 2-3 hete már van új kapcsolatom,de még mindig sokat gondolok az exre! Nem tudom,hogy felejthetném el! Vannak erre valami jó ötleteitek? Már tényleg megpróbáltam mindent! Jártam bulizni, barátokkal lógtam! Családdal szerveztünk programokat,de sajnos mindig eszembe jut valahogy! :/ Az "új" srác nagyon kedves és rendes velem,de nem vagyok szerelmes belé,ami lehet csak azért,mert még nagyon friss az egész! Mielőtt lehordanátok,hogy minek vagyok vele,ha nem szeretem tudnotok kell,hogy ő is tudja,hogy nem vagyok szerelmes,de próbál "meghódítani". Köszi a válaszokat!2013. ápr. 10. 22:15
1/11 anonim válasza:
Sajnos erre nincsenek jó módszerek.Szakíts meg vele minden kapcsolatot,töröld le Facebookról stb Ezután már csak az idő segíthet neked
2/11 A kérdező kommentje:
Épp ez a baj! Nem megy! :/ Én is ezt szeretném,de egyszerűen nem bírom! Nem úgy váltunk el,hogy tányérokat törtünk és stb. Épphogy rendben szépen! Azóta is beszélünk néha! Ünnepekkor köszöntjük egymást ilyesmi! hol ő hol én jelentkezem! De nem szeretném ezt az "Új" srácot sem hülyíteni! Érzek valamit iránta,de nem vagyok szerelmes sajnos! :/
2013. ápr. 10. 22:20
3/11 Minekaz144 válasza:
Addig nem is fogod tudni rendesen szeretni az új párodat amíg az előzővel végleg nem szakítod meg a kapcsolatot. Márpedig ha tudod, hogy a volt pasiddal már nincs értelme újra kezdeni és nem is lehet akkor azt kéne tenned.
4/11 A kérdező kommentje:
Igazad van! Csak nem tudom egyszerűen nem bírom megtenni! :/
2013. ápr. 10. 22:39
5/11 Minekaz144 válasza:
Figyelj a lényeg az, hogy te még érzelmileg eléggé kötődsz az előző párodhoz és nem akarod teljesen elengedni holott már semmi értelme. Szerintem tényleg felejtsd el a volt pasidat és adj esélyt az új párodnak, hogy "meghódítson" nehogy a végén két szék közé kerülj. Akkor pedig lehet bánni fogod, hogy nem tetted.
6/11 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van! az exet el kell felejtenem! Tudom én is, csak egyszerűen nem megy! Az "új" srácot pedig végképp nem szeretném megbántani! Mi van ha soha nem szeretek bele?! Lehet az lenne a legjobb ha egyedül lennék! :/
2013. ápr. 10. 23:02
7/11 Minekaz144 válasza:
Tudom, hogy nehéz elfelejtened az exedet mert én is ugyanebben a helyzetben vagyok annyi különbséggel, hogy nekem még nincs senkim velem is 3 hónapja szakított az exem és annak ellenére, hogy még jól is jártam jó formán még mindig sokszor eszembe jut és pokolian hiányzik. A te gondod pedig az, hogy nem heverted ki az előző kapcsolatodat teljesen és már van is új pasid. Én azt mondom szervezz programokat vele ahol úgymond jól összetudtok melegedni egy jó buli stb... Aztán majd elválik, hogy meg tudod e szeretni vagy sem. Csak azért nem mondom azt, hogy hagyd ott az új pasidat és szünetelj egy ideig, mert a mai világban nem egyszerű értelmes normális párt találni. Mivel ha sikerül beleszeretned akkor igencsak megérte :)
8/11 A kérdező kommentje:
Igazad van! :) remélem sikerül beleszeretnem! :) Ő nagyon örülne neki! :) Meg sajnálnám,ha vége lenne! csak azért vannak kétségeim,mert úgy érzem,mintha játszanék vele pedig azt nem szeretném! :/ ezért vannak kétségeim! :) de ha nem próbálom meg sose derül ki ment volna e együtt!? :)
2013. ápr. 10. 23:55
9/11 kolosszus22 válasza:
Kérdező, elkövettél egy nagy hibát: Nem szabadott volna még összejönnöd az új sráccal. Tovább kellett volna egyedül lenned, hogy megemészd a szakítást. Aranyszabály, hogy szakítás után csak akkor érdemes összejönni valakivel, ha már egyedül is jól érzed magad, ez így nyűgös lesz az új gyerekkel.
10/11 A kérdező kommentje:
Igen,lehet igazad van!De volt/van benne valami,ami vonz és úgy gondoltam hátha ő lesz,aki kiveri az agyamból az exem! Előtte is akadtak "hódolók" de ők egyáltalán még az érdeklődésemet se keltették fel! :/
2013. ápr. 11. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!