Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan felejtsem el az exemet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el az exemet?

Figyelt kérdés
Már 3 hónapja szakított velem, és azóta nekem kb 2-3 hete már van új kapcsolatom,de még mindig sokat gondolok az exre! Nem tudom,hogy felejthetném el! Vannak erre valami jó ötleteitek? Már tényleg megpróbáltam mindent! Jártam bulizni, barátokkal lógtam! Családdal szerveztünk programokat,de sajnos mindig eszembe jut valahogy! :/ Az "új" srác nagyon kedves és rendes velem,de nem vagyok szerelmes belé,ami lehet csak azért,mert még nagyon friss az egész! Mielőtt lehordanátok,hogy minek vagyok vele,ha nem szeretem tudnotok kell,hogy ő is tudja,hogy nem vagyok szerelmes,de próbál "meghódítani". Köszi a válaszokat!

2013. ápr. 10. 22:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Na ,segített az idő?
2017. jan. 8. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!