Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fog még valaha jó irányba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fog még valaha jó irányba változni?

Figyelt kérdés
24/F vagyok, barátom 30/F és nem túl régóta vagyunk együtt, de már így is nehézkésen indul a kapcsolatunk. Volt olyan, hogy kirakta egy csajnak a képét az insta sztorijába és röhögve odaírta, hogy hogy néz ez ki, meg hogy számára elég vicces, hogy sok csúnya ember fent van instán és úgy tesznek, mintha kinéznének valahogy. Most már kevesebbszer megy, de egy időben minden nap járt edzőterembe és mindig kirakott magáról 1-2 képet az instasztorijába. Amikor kérdeztem, hogy miért kell állandóan mutogatnia magát, mire azt válaszolta, hogy azért, mert van mit és ne irigykedjek. Ezután is volt egy veszekedésünk, de továbbta is azt vonta le, hogy csak irigykedek. A másik meg az, hogy amikor kérdezem, hogy miért mindig nála vagyunk, ő miért nem akar hozzám jönni, azt válaszolta, hogy nem akar nálam bolhás lenni (én nem tudok annnyit fizetni egy albérletért, mint ő, és sokszor érzem, hogy fennhordja az orrát, amiért ő vagy 2x annyit keres, mint én). Sokszor utazik el olyan helyekre, ahova én nem nagyon tudok és azt vágja hozzám, hogy akkor ne jöjjek, ne várjam azt, hogy helyettem kifizeti. Szerinte csak túlérzékeny vagyok és mindent magamra veszek, nem ő tehet róla, hogy mindenen megsértődök. Egyszerűen nem érti, hogy mi a gond a viselkedésével..
ma 12:37
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Neked valószínű 0 önbecsülésed van, hogy ezek után is hajlandó vagy vele lenni. Már rég ki kellett volna b_szni
ma 12:41
 2/5 anonim ***** válasza:
72%

Érdemes volna egy röntgent készíteni arról, hogy mi van benned a gerinc helyén ...

Illetve arról,hogy a "párod " szíve helyén mi is leledzik...

ma 12:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Az insta sztoris eset után tiltottam volna ezt a majmot!
ma 13:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem
ma 14:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Elejétől fogva rossz. Semmibe néz, megaláz. Mégis mi a jó Isten tart téged mellette, a pénze, vagy micsoda?
ma 14:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!