Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszem neki, vagy jelentéktelen dolgokat értélekek fel?
Figyelt kérdés
Egy házban lakom egy buszsofőrrel, aki durván 10 évvel vagy picit többel idősebb nálam.Sokszor találkozunk úgy, hogy arra megyek amerre dolgozik és ilyenkor a buszból mindig integet, én is vissza neki. Korábban nem akartam észrevenni, sőt köszönni se (bunkó voltam tudom), de elkezdtünk köszöngetni (az udvariasság végett:)). Néha együtt megyünk a liftben, és volt hogy amikor meglátta én szállok be, úgy mondta a sziát, hogy érezni lehetett megörült nekem, kellemes meglepetés volt hogy én voltam ott, de mintha ez a szia a beszélgetés kezdete lett volna olyan lelkes volt, de mégsem mer valahogy hozzám szólni, nem folytatta, nem kérdezett semmit. Lehet én is hibás vagyok, hogy elérhetetlennek, szenvtelennek mutatom magam, ezért nem mert lépni. Azt sem tudom csak képzelem hogy tetszek, vagy igen, csak nem mer hozzám szólni? Ráadásul nem tudom hogy kezdhetném a beszélgetést, hisz már vagy 10 éve ismerjük egymást, persze korábban még ilyen viszonyban sem voltunk, alig láttam.2009. dec. 26. 23:27
2/7 anonim válasza:
10 évvel idősebb? Hány évesek vagytok? Neki nincs felesége, gyereke?
3/7 A kérdező kommentje:
Nincs se felesége se gyereke. Én vagyok 29 ő meg 40 körül lehet. Lehet tényleg túlreagálom. De valahogy mindig "úgy" néz rám. És úgy köszönt, mint mikor megörülsz valakinek akit régen láttál, de sok megbeszélni valótok van.
2009. dec. 26. 23:35
4/7 anonim válasza:
Én szerintem is csak tulreagálod.
Szerintem:mivel már rég ismeritek egymást,de még köszönőviszonyban sem voltatok,most egyszerűen csak örül,h végre jóban van a szomszédjával,aki ráadásul csinos és fiatal lány.
5/7 anonim válasza:
Ne haragudj, de a kérdésed alapján én egy fiatal kislányra gondoltam :) Szerintem is túl reagálod, felnőtt létedre illik köszönni a szomszédnak, szerintem is csak örül, hogy végre emberszámba vetted.
(2. voltam)
6/7 anonim válasza:
18/F! Érdekel a tömegközlekedés és elég sok buszsofőrt ismerek! Válaszolva a kérdésedre: Igen tetszel neki! De nem akar tőled mást csak jól megdugni!
7/7 anonim válasza:
sztem meg az van, hogy épp nincs senkid, vagy lehet már régóta és ő van ott a közelben. Hagyd! Találsz te jobbat is, ha a pasi meg akar szólítani, meg akar ismerni, akkor megteszi! Ha érdekled, akkor lépni fog. Ez csak udvariasság, én mindenkivel alap kedves és mosolygós vagyok Ennyi
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!