Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinos, szép nő, jelentéktelen pasi. Kapcsolatban, lehet tartós? Tapasztalatok?
Szeretni és szeretve lenni, ez a lényeg! Kit érdekel más mit mond? amúgy ha hiszed ha nem ugyanez van Nálam is :), csak Nekem két gyerekem van. A srác nem nagy szám, de nagyon jó ember, régebben kellemetlen volt, ha az utcán összesúgtak a hátam mögött, főleg úgy hogy meghallottuk.
Ma már nem érdekel, biztos irigykedtek :)
Mozgalmas életed lehet.
Ennyi tapasztalattal a hátad mögött, miért vagy kiváncsi néhány tini véleményére? Ha Te nem tudod a választ, akkor senki.
"de én beleszerettem ,mert egy nagyon jó ember, figyelmes és számomra vonzó."
Akkor? Mi a kérdés?
De hallgass nyugodtan a barátnődre, akinek ezek szerint halvány fogalma nincs arról, mi is az a szerelem (vagy csak szimplán nem igazi barátnő), ő majd talál egy neked való pasit. Szőke, kék szemű herceg, fehér lovon. Igazi, agyilag zokni, de legalább jóképű lesz, akivel nyugodtan kimehetsz az utcára. Esetleg ajánlhatom figyelmedbe a kirakatbábukat. Azok általában szép, kidolgozott felsőtestű "férfiakat" ábrázolnak.
FS
24/F
ez elsőnek: nem értem a válaszod.. nem dicsekvésből írtam ,ez mások számára kiderült..
A többiek válaszát köszönöm!Valahol én is ezt gondolom ,csak jó volt olvasni mások szubjektív véleményét.
Nekem soha nem kellett a kigyúrt , piperkőc ,jóképű pasi,nem tudok megbízni bennük...Meg már ebben a korban a kalandokból is kinő az ember.Jó olvasni ,hogy sokatoknak a belső érték sokkal fontosabb.Már sajnálom ,hogy hagytam magam egy pillanatra is elbizonytalanítani! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!