Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csinos, szép nő, jelentéktelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinos, szép nő, jelentéktelen pasi. Kapcsolatban, lehet tartós? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
37/L 3 gyerek után is mások által kimondottan csinosnak mondott, vékony ,szép arcu nő vagyok , ami csak az azért érdekes, mert nekem még nem volt jóképű pasim. 13 év házasság és 6 év élettársi kapcsolat után megint olyan párt találtam ,aki a barátnőm szerint nem nagy szám,'gáz'.. de én beleszerettem ,mert egy nagyon jó ember, figyelmes és számomra vonzó. Most érdekeljen hogy ki mit mond?? A jóképűekkel csak a baj van ...tapasztalatok???
2010. aug. 21. 18:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi van akkor,ha szép vagy??Talán te még vécére sem jársz??
2010. aug. 21. 18:30
 2/8 anonim ***** válasza:

Szeretni és szeretve lenni, ez a lényeg! Kit érdekel más mit mond? amúgy ha hiszed ha nem ugyanez van Nálam is :), csak Nekem két gyerekem van. A srác nem nagy szám, de nagyon jó ember, régebben kellemetlen volt, ha az utcán összesúgtak a hátam mögött, főleg úgy hogy meghallottuk.

Ma már nem érdekel, biztos irigykedtek :)

3/8 anonim ***** válasza:
Ne érdekeljen. Nem a barátnőd lesz/van vele, hanem te. Ha mindenkinek ugyanaz tetszene, eléggé unalmas lenne a világ és egy pasasra minimum négymillió nő jutna.
 4/8 anonim ***** válasza:

Mozgalmas életed lehet.

Ennyi tapasztalattal a hátad mögött, miért vagy kiváncsi néhány tini véleményére? Ha Te nem tudod a választ, akkor senki.

2010. aug. 21. 18:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Az emberek mindig azt fúrják akitől tartanak, ellenfélnek tekintik. Ebből kiindulva nem hinném, hogy annyira jelentéktelen és nem nagy szám. A jelentéktelen embereket nem fúrják a hátuk mögött csak azt akitől tartanak a barátodtól pedig tartanak. Lehet a környezetedben a férfi ismerősők kérték meg barátnőidet, hogy szólják le a barátod mert ők akarnak maguknak. Különben is aki már beleszól ilyen témába annak mindig hátsó szándéka van, hiszen alapjáraton nem teljesen mindegy ki kivel jön össze ha boldogok együtt? Az is lehet maguknak akarják ezt a jelentéktelen pasit. Az hogy neked akarnak jót nem helytálló, mert ha a te érdekeidet néznék akkor tudnák, hogy boldog vagy vele és neked tetszik ennyi. Befolyásolni akarnak, de vajon mi hasznuk van belőle ha te egy jó pasival(szerintük) jársz? Hiszen neked a mostani párod a jó pasi nem pedig akit megszabnak mások. Tiszta középkor csak akkor a szülök irták elő ki kivel járhat most meg a haverok és barátnők. Gratulálok. Magyarország 2010 Emancipáció meg önállóság egy nagy lóf@szt.
2010. aug. 21. 19:32
 6/8 anonim ***** válasza:

"de én beleszerettem ,mert egy nagyon jó ember, figyelmes és számomra vonzó."

Akkor? Mi a kérdés?

De hallgass nyugodtan a barátnődre, akinek ezek szerint halvány fogalma nincs arról, mi is az a szerelem (vagy csak szimplán nem igazi barátnő), ő majd talál egy neked való pasit. Szőke, kék szemű herceg, fehér lovon. Igazi, agyilag zokni, de legalább jóképű lesz, akivel nyugodtan kimehetsz az utcára. Esetleg ajánlhatom figyelmedbe a kirakatbábukat. Azok általában szép, kidolgozott felsőtestű "férfiakat" ábrázolnak.

FS

24/F

2010. aug. 21. 22:13
 7/8 A kérdező kommentje:

ez elsőnek: nem értem a válaszod.. nem dicsekvésből írtam ,ez mások számára kiderült..

A többiek válaszát köszönöm!Valahol én is ezt gondolom ,csak jó volt olvasni mások szubjektív véleményét.

Nekem soha nem kellett a kigyúrt , piperkőc ,jóképű pasi,nem tudok megbízni bennük...Meg már ebben a korban a kalandokból is kinő az ember.Jó olvasni ,hogy sokatoknak a belső érték sokkal fontosabb.Már sajnálom ,hogy hagytam magam egy pillanatra is elbizonytalanítani! :)

2010. aug. 22. 18:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor lehet tartós, ha nem veszed ki túl gyakran a nőt a formalin-oldatból. Egyébként nem lesz jó, mert egy idő után rohadni fog és büdös lesz
2012. ápr. 6. 03:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!