Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom féltékenynek lenni, vagy ez csak egy jelentéktelen apróság?
a barátommal nem régóta vagyunk együtt, 2 hete. nagyon szeretem, és remélem ő is így érez irántam. egy közösségi oldalon a képei alatt 2 napja írt neki egy lány, azthiszem a volt barátnője, ezt : " cyaaaa joopix lett. szejetlek. puxx (L)(K). " [ szerintem írása alapján ez a csaj egy tipikus hülye ribanc ] akkorát koppant az állam.. fél óra múlva megint megnéztem, és a barátom válaszolt.. " köszi :D szeretlek husii. csok. "
nagyon szarul esett..
annyira szeretem.. lehet nagyon túlreagálom de annyira zavar!
cseni ; 14
A kis tinik mindenkinek azt mondják, hogy "szeretlek", dobálóznak a szavakkal, közbe azt se tudják, mi fán terem a szerelem és őszinte szeretet (bocs, hogy ezt mondom, de biztos vagyok benne, hogy te is közéjük tartozol). Valószínű nekem is szarul esett volna, ha 6 évvel ezelőtt ilyet látok, mint te, és azon nyomban kib@sztam volna a pasit, mint macskát szarni. Ma pedig csak röhögnék rajta, hogy mekkora szánalmas kis ribi, aki ilyet ír, tényleg tipikus.... Meg azon is jót röhögnék, hogy a barátom ugyanolyan hangnemben válaszol, vagyis ő is tipikus.......
Remélem ha felnősz te is csak nevetni fogsz ilyeneken :)
20/L
jójó. de amennyire ismerem úgyis megmagyarázza valahogy.. -.-"
köszönöm :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!