Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van okom féltékenynek lenni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom féltékenynek lenni, vagy ez csak egy jelentéktelen apróság?

Figyelt kérdés

a barátommal nem régóta vagyunk együtt, 2 hete. nagyon szeretem, és remélem ő is így érez irántam. egy közösségi oldalon a képei alatt 2 napja írt neki egy lány, azthiszem a volt barátnője, ezt : " cyaaaa joopix lett. szejetlek. puxx (L)(K). " [ szerintem írása alapján ez a csaj egy tipikus hülye ribanc ] akkorát koppant az állam.. fél óra múlva megint megnéztem, és a barátom válaszolt.. " köszi :D szeretlek husii. csok. "

nagyon szarul esett..

annyira szeretem.. lehet nagyon túlreagálom de annyira zavar!

cseni ; 14

2009. márc. 4. 15:48
 1/4 anonim ***** válasza:
nem reagálod túl....én az ilyen hülye p.csákat, akik ilyeneket írkálnak, kitöröltettem volna a párommal rég... ha meg vissza is válaszol, és ÍGY, akkor ott már baj van! nem veled van baj, ahnem velük, szerintem ülj le és beszéld meg vele, hogy akkor ez most mi a fene volt?
2009. márc. 4. 15:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A kis tinik mindenkinek azt mondják, hogy "szeretlek", dobálóznak a szavakkal, közbe azt se tudják, mi fán terem a szerelem és őszinte szeretet (bocs, hogy ezt mondom, de biztos vagyok benne, hogy te is közéjük tartozol). Valószínű nekem is szarul esett volna, ha 6 évvel ezelőtt ilyet látok, mint te, és azon nyomban kib@sztam volna a pasit, mint macskát szarni. Ma pedig csak röhögnék rajta, hogy mekkora szánalmas kis ribi, aki ilyet ír, tényleg tipikus.... Meg azon is jót röhögnék, hogy a barátom ugyanolyan hangnemben válaszol, vagyis ő is tipikus.......

Remélem ha felnősz te is csak nevetni fogsz ilyeneken :)

20/L

2009. márc. 4. 15:53
 3/4 A kérdező kommentje:

jójó. de amennyire ismerem úgyis megmagyarázza valahogy.. -.-"

köszönöm :]

2009. márc. 4. 15:54
 4/4 anonim ***** válasza:
tökön rugnám az tuti
2009. márc. 4. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!