Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom pont szentestén csalt meg a nevelőanyja lányával! Megbocsájtani nem tudok neki, de szeretem. Mit csináljak?
Ez nem semmi...
De remélem tudod, hogy nme mindig a 3. fél a hibás.. viszont ilyen esteben, amikor a lány tudja, hogy vagytok egymásnak, nme volt szép tőle... ha irsz nekem privátba, akkor én mesélek neked egy hasonló történetet..
Teljesen átérzem
otthagynám őket, a fiút azért mert átvágott, még akkor is, ha piás volt. Ha egyszer megteszi, máskor is megfogja!!!!!!!! Józanon is!!!!!!
A lányt is, mert egy büdös ribanc!!!!! Legyenek boldogok együtt, egyék meg amit főztek!!!!
Ha nem beszélsz a fiúval elfogod felejteni, csak időre lesz szükséged!!!! Legyen boldog a lány, hülye primitív liba... nemtud magának más pasit találni! Éljen a vérfertőzés!!!!! :S Ne hagyd, hogy mégjobban a porba tapossanak, lépj le!!!! Hagyd őket!
és a (volt)barátod mostohaanyja mit szól ehhez??? nem vágta pofán azt a kis r0hadékot??? tud róla egyáltalán??? úristeeen, ez undorító, de sajnos muszáj h azt mondjam h hagyd el, az én barátom 4 hónapig flörtölgetett egy csajjal én rá fél évre olvastam el egy olyan msn beszélgetést amit eljegyzésünk előtt 2 nappal irtak...és annak már több mint 1 éve!!! mai napig nem tudom kiheverni, de szerencsére ott csak 1 arcra puszi volt, meg hát hogy a szemembe hazudott annyi időn keresztül.... de ezt még ugyahogy ki lehet heverni, csak idő kell hozzá, de azt hogy vki másba, pont a mostohatestvérébe tette a rúdját...már ne is haragudj, de egy gerinctelen kis féreg és testvérkefélő, fúúúj.... undorító!!!!
de én szívesen elbeszélgetnék a helyedben a mostohaanyjával a történtekről, kiváncsi lennék h állna a szája ha megtudná, megd*gták a lánykáját, méghozzá a férje fia xD remélem h móresre tanítaná azt a kis ringyót is...
sajnálom h ezt tették veled!!! bár nem is értem miért nem karácsonyoztatok együtt, úgy kellett volna nem?!
vagy csak nekem alap?
14.02es és 14.11es vagyok
amugy a szülők nagyszülők megérzik vmi nincs rendben...nekem is anyum mondta h nézzem meg az msn-jét és voilá ott volt a szép kis beszélgetés!!! a szülők letudják szűrni kinek áll jól és kinek rosszul a szeme!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!