Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnék neki megbocsájtani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék neki megbocsájtani?

Figyelt kérdés

Ma találkoztam a párommal,sokat dolgozik ezért fáradt.

Láttam is rajta,de ő sétálni akart velem egyet,elmentünk,de mivel jött a rossz idő beültünk a kocsiba.

Ott beszélgettünk,annyit mondtam neki ha fáradt,legközelebb menjen haza pihenjen,ne találkozzunk,nehogy elaludjon miattam hazafelé és balesete legyen.

Erre elkezdett ordibálni bennem,hogy az édesanyja is szokta neki mondani,meg nem bízzunk benne ahogy vezet,meg Ő velem akar lenni,de én csak le akarom rázni.

Érzékeny típus vagyok,így elkezdtem pityeregni és elmondtam neki,a baleset dolgot azért mondtam neki mert féltem,de akkor nem fogom,ha így reagál rá.

Erre nagyon csúnyán nézett rám,annyit mondtam,hogy nem értem,hogy miért reagált így,szerintem nem mondtam semmi rosszat.

Erre neki ha belegondol elkezd remegni a hasa,meg stb.

Mondom ezt nem tudtam bocsánat.

Nem mertem megölelni,nem tudtam mit érezhet.

Erre elkezdi megint nekem kell beadnom a derekam mint mindig? Unja,hogy mindenki őt bántja,az lenne a legjobb ha "megdöglenék" és itt hagynék mindent!(szó szerint idézve)

Ekkor olyat éreztem,hogy mintha kettéakarna törni a szívem és mondtam mi van érzelmeinkkel,így eldobnád?

Belegondoltál abba mit mondtál és még te nézel rám csúnyán és bocsánatot se kérsz.

Utána megsértődött,odabújtam hozzá,semmi,mondtam akkor megyek.

Így hazamentem,fél óra múlva jött utánam,hogy ne haragudjak de fáradt,tudja ez nem magyarázat,de nagyon sajnálja. Azóta felhívott párszor,írt msnen is bocsánatkérő üzeneteket.

Nagyon szeretem a párom,eddig még nem volt ilyen köztünk,eddig én is így éreztem,hogy ő is.

Az árvíz idején is hiába 4 óra volt mire be tudott jönni hozzám,bejött.

Nemrég sírva hívott fel és elmondta mennyire bánja,és hogyha elhagynám nélkülem elveszne.

Nem tudok rá haragudni,de mégis fáj amit mondott és a sírás kerülget,összezavarodtak az érzéseim.

Holnap találkozunk,azt mondta,mindent jóvá tesz.

Jelenleg azonban látni sincs kedvem :(

Mit tehetek ilyenkor,sosem éreztem még ilyet vele kapcsolatban.

Kérlek segítsetek,bocsánat ha hosszú lett!

2010. máj. 21. 22:44
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
A helyesírási hibákért elnézést kérek,csak most nem figyeltem rájuk,mert nagyon bánt ez a dolog és nem tudok koncentrálni :(
2010. máj. 21. 22:49
 2/13 anonim ***** válasza:
tlnr
2010. máj. 21. 22:52
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem rosszabb lenne, ha nem találkoznátok.. sztem..
2010. máj. 21. 22:53
 4/13 A kérdező kommentje:

Örülök,hogy neked nincs ilyen jellegű problémád,de ne itt írd le kérlek,a butaságaidat,van biztos akit érdekel,de nem itt.

Kérlek valaki normális válasszal segítsen :(

2010. máj. 21. 22:55
 5/13 A kérdező kommentje:

Kedves második!

Lehet,hogy igazad van,még átgondolom addig...

Aki még tud segíteni az írjon.

2010. máj. 21. 22:56
 6/13 anonim ***** válasza:

Sztem fogadd meg a tanácsom..

Engem még jobban bántana, ha Én lennék a barátod helyében..

Persze attól még megmondhatod, h. haragszol rá, de látni akartad...

Hátha nem fog több ilyen baromságot mondani..legalább is Neked nem..

2010. máj. 21. 22:59
 7/13 anonim ***** válasza:
jja, második voltam!
2010. máj. 21. 22:59
 8/13 anonim ***** válasza:
Azthiszem mindkettőtöket meglehet érteni. Ő fáradt, ezért ingerültebb lehet, te pedig félted őt ami teljesen természetes, sőt nagyon is helyén való szerintem. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy a férfiak (magamról tudom, ugyanez vagyok) nem szeretik, ha a féltéssel az őrületbe kergetik őket. Van nekünk is egy édes jó anyánk aki ezt megteszi és sokszor már elég idegesítő tud lenni. Én speciel azt se bírom ha valaki kételkedik az autóvezetési képességeimben. (mondjuk lehet mer még nem törtem össze magam:)) Lényeg az, hogy ezért ne haragudj rá, ha szereted, főleg akkor ne, ha ilyen buzgón próbál bocsánatot érni tőled. Csak rossz napja volt, fogd fel így, és maradjatok meg szerelemben sokáig. Csak az számít, hogy szeretitek egymást, nem ilyen apróságok.
2010. máj. 21. 23:07
 9/13 A kérdező kommentje:

Rossz napja volt,igen,megértem,csak nekem fájt ez a kijelentése,meg is kérdeztem,ő mit tenne a helyemben,

azt mondta neki is fájna ha ilyet mondanék neki..

Szeretem,nem érzek haragot,

csak most nem kívánom a társaságát,ez az érzés

idegen nekem,nem tudom mitől lehet,de remélem elmúlik.

Köszönöm a válaszokat :)

2010. máj. 21. 23:15
 10/13 A kérdező kommentje:

Reggel beszéltünk telefonon,ismét bocsánatot kért,mondta hogy szeret. De amikor tőlem kérdezte olyan nehezen jött ki,pedig ilyenkor egyszerűen ki tudtam mondani.

A nem akarom látni érzés,nem változott,nem vagyok haragtartó típus főleg azzal akit szeret az ember.

Nem tudom mi lehet velem :(

Mi okozhatja szerintetek ezt az érzés?

2010. máj. 22. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!