Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék neki megbocsájtani?
Ma találkoztam a párommal,sokat dolgozik ezért fáradt.
Láttam is rajta,de ő sétálni akart velem egyet,elmentünk,de mivel jött a rossz idő beültünk a kocsiba.
Ott beszélgettünk,annyit mondtam neki ha fáradt,legközelebb menjen haza pihenjen,ne találkozzunk,nehogy elaludjon miattam hazafelé és balesete legyen.
Erre elkezdett ordibálni bennem,hogy az édesanyja is szokta neki mondani,meg nem bízzunk benne ahogy vezet,meg Ő velem akar lenni,de én csak le akarom rázni.
Érzékeny típus vagyok,így elkezdtem pityeregni és elmondtam neki,a baleset dolgot azért mondtam neki mert féltem,de akkor nem fogom,ha így reagál rá.
Erre nagyon csúnyán nézett rám,annyit mondtam,hogy nem értem,hogy miért reagált így,szerintem nem mondtam semmi rosszat.
Erre neki ha belegondol elkezd remegni a hasa,meg stb.
Mondom ezt nem tudtam bocsánat.
Nem mertem megölelni,nem tudtam mit érezhet.
Erre elkezdi megint nekem kell beadnom a derekam mint mindig? Unja,hogy mindenki őt bántja,az lenne a legjobb ha "megdöglenék" és itt hagynék mindent!(szó szerint idézve)
Ekkor olyat éreztem,hogy mintha kettéakarna törni a szívem és mondtam mi van érzelmeinkkel,így eldobnád?
Belegondoltál abba mit mondtál és még te nézel rám csúnyán és bocsánatot se kérsz.
Utána megsértődött,odabújtam hozzá,semmi,mondtam akkor megyek.
Így hazamentem,fél óra múlva jött utánam,hogy ne haragudjak de fáradt,tudja ez nem magyarázat,de nagyon sajnálja. Azóta felhívott párszor,írt msnen is bocsánatkérő üzeneteket.
Nagyon szeretem a párom,eddig még nem volt ilyen köztünk,eddig én is így éreztem,hogy ő is.
Az árvíz idején is hiába 4 óra volt mire be tudott jönni hozzám,bejött.
Nemrég sírva hívott fel és elmondta mennyire bánja,és hogyha elhagynám nélkülem elveszne.
Nem tudok rá haragudni,de mégis fáj amit mondott és a sírás kerülget,összezavarodtak az érzéseim.
Holnap találkozunk,azt mondta,mindent jóvá tesz.
Jelenleg azonban látni sincs kedvem :(
Mit tehetek ilyenkor,sosem éreztem még ilyet vele kapcsolatban.
Kérlek segítsetek,bocsánat ha hosszú lett!
Bizonyos fokú kiábrándultság sajnos. Ez nálunk is megvolt, a barátnőm sokszor dobott fejbe azzal, hogy nem akar velem lenni, mert valami rosszat csináltam amin bepöccent. Hát olyankor nem is volt velem egy darabig. Ilyenkor ábrándult ki. Vigyázat, úgy látom ezek összeadódnak, aztán egyszer ha már elfogy az erre szánt "kvóta", akkor szaítás. És sajnos azt is láttam, hogy aki kiábrándult vkiből, azt gond nélkül kidobja. Bocsánat, ez egy elég vészes forgatókönyv, nem feltétlenül lesz így sőt, nem kívánom senkinek se, hogy ez megtörténjen vele.
Kérdésedre válaszként annyit tudnék mondani, hogy várj egy keveset, mondjuk 1-2 napot, és várd meg az érzést, hogy vajon elkezd-e hiányozni újra. Ha igen, nyert ügyed van, és minden kiváló. Ha nem akkor üljetek össze és beszéljétek meg higgadtan, hogy ez neked mennyire rosszul esett, és hogy nem jó neked. Ezesetben próbáljon a kedvedben járni, csináljatok programokat, romantika szex bármi jó. Ez már csak visszahozza a dolgot.
Kedves utolsó!
Nagyon köszönöm,a válaszod,
sok érdekes dolgot olvastam ki belőle
és tanácsot is adott :)
Várok még akkor,ahogy írtad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!