Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a párotok azt mondaná, hogy nem hajlandó a haverjaiddal közös programra menni? Ha vele vagy legyél vele, ha meg velük, akkor csak velük.
Eléggé csendes lány vagyok, a közeli barátaim között tudok rendesen kibontakozni. A barátom haverjai pedig szinte teljesen kiközösítenek, nem tudok normális kapcsolatba kerülni velük.
Pl utoljára is mikor ilyen közös program volt(sütős-piknik),én voltam egyedül lány,hiába próbáltam bekapcsolódni,egyszerűen nem tudtam.Olyan témákat hoztak fel,amihez nem volt mit szólnom, ők meg egyáltalán nem szóltak hozzám. Csak a kaja volt,ami miatt pár szót szóltunk egymáshoz.Ők ott elvoltak,én meg teljesen háttérbe szorultam.Még a barátom sem törődött velem,hiába sokkal többet van amúgy is velük,mint velem.De nem mondtam semmit,csak elég rosszul éreztem magam egész nap,mert szinte fölösleges voltam ott.
Arra gondoltam,hogy megmondom neki,hogy mikor velem van,akkor legyen csak velem,és szánjon csak rám pár órát,vagy ha a barátokkal akar lenni,akkor legyen csak velük,mert nem kérek több olyat,nem éreztem jól magam.
Szerintetek ez mennyire jó ötlet?A fiúk mennyire 'érzékenyek'erre?17L
Interaktív legyen, legyen játékos program.
Az én baráti körömben is van ilyen lány, és velünk tart ettől függetlenül. Aztán meg mennek külön kettesben is. De ne vágd el magad ennyire.
Vesd fel, hogy neked ez nem jó, és találjon ki valamit. De ne rögtön vágd el az egészet. Innentől rábízod, oldja meg, ha már ő a férfi :)
Az jobb lett volna, ha a társaságon belül veled foglalkozott volna, hogy oldódj. De nem tette.
Nekem tapintatlannak tűnik. Biztos fontos vagy a számára?
nem tudom:(
Múltkor felhoztam ezt,hogy velem is törődhetne kicsit akkor is,nem kell folyton,csak egy kicsit..de azt mondta,hogy társaságban nem csak velem kell foglalkoznia:/
Ti ezt tettétek volna?
Az oké, hogy társaságban nem csak veled, de az írtak alapján veled egyáltalán nem foglalkozott. Tehát nem a "társasággal is", hanem a "társasággal" foglalkozott. A kettő között különbség van.
Én empatikusabb vagyok, szóval én ezt tettem volna, hogy akkor veled lennék a társaságon belül, közben mással is foglalkoznék persze, mert hát közös program. De ha külön kijelented, hogy neked ez nem jó, akkor az elég durva, ha utána csak legyint az egészre, mintha misem történt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!