Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Mit szólnátok hozzá, ha megtudnátok, hogy egy lány szerelmes belétek?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 28. 09:13
2/13 anonim válasza:
Ezt eddig is tudtam csak azt nem tudom, hogy ki az és hol találom.
3/13 anonim válasza:
Ennek az érmének mindig két oldala van. Ha nekem is bejön a lány, akkor természetesen nagyon örülnék, ha meg nem, akkor vesződhetek a diszkrét kifogással, hogy ne én legyek bunkó és ne bántsam meg. Velem még csak utóbbi fordult elő, de az számtalanszor...
5/13 anonim válasza:
én szerelmes vagyok egy szép szőke fiúba de ő nem örül neki
6/13 anonim válasza:
Hát ha mást nem is, de jól esne. Ha olyan, hogy nekem is bejövős a leányzó, akkor pedig kiugranék a bőrömből.
23/F
7/13 anonim válasza:
Megmondanám neki hogy ne is reménykedjen, nem lehet köztünk semmi.
8/13 anonim válasza:
Kihasznalnam, megfektetnem, es vegul lapatra tennem. Johet a kozetkezo kerdes.
9/13 anonim válasza:
Az attól függ hogy tetszik é a csaj vagy nem. é
10/13 anonim válasza:
örülnék neki, mert jól esne, h van valaki ebbe a világban aki legalább szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!