Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mit szólnátok, ha májusfa néven az eéőttetek lévő fát díszítenék fel?
Figyelt kérdés
Elég húzós büntetés van, ha valakit rajtakapnak. De volna erdőnk, szóval éppen megoldható lenne. Inkább mert nem szeretem a kivágósdit. MEg mennyivel egyszerűbb, csak feldíszíteni, mint kivágni, odavinni is. Szerintetek jó ötlet?2014. ápr. 28. 17:12
1/5 anonim válasza:
Nekem tizenévvel ezelőtt többször is "állítottak" így májusfát. Nekem tetszett az ötlet akkor is és most is. Több értelme van mint egy kivágott fát odabiggyeszteni. Szerintem rajta!
3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mert haveromnak felfüggesztett lett, de volt már neki minden hülyeség, garázdaság, csendháborítás. 50-et is hallottam már, nem tudom. Tudnék sajár fát vinni, megmutathatnám, hogy a saját udvarunkról való a fa. Gondolom így nem kötnének bele, de akkor is. Van előttük 2 fa, nem nagyok, több értelmét látnám azt feldíszítni, mint odavinni egy gallyat/kis fát. Csak nem tudom, mit szólna hozzá. Mondjuk még kezdetleges kapcsolat. Ha meg visszahalom, hogy nem tetszett, akkor dobhatom is... :D
2014. ápr. 28. 17:41
4/5 anonim válasza:
felfüggesztett fadíszítésért....?
5/5 A kérdező kommentje:
Falopásnak titulálják. Az nem baj, hogy a helyi kissebbség elhordta a fél erdőt, ha valaki átlagember kivág ilyenkor egy fát, és rájönnek, azt előveszik.
2014. ápr. 29. 03:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!