Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnatok hozza ha a parotok egy idegen novel levelezgetne a kozossegi oldalon?
Az attól függ. Ha a jelenlétemben is állandóan neki írogatna, vagy ha anélkül, hogy kutakodnék a fiókjában (mert annyira mélyre sosem süllyednék), megtudnék valami kellemetlen dolgot a levelezések tartalmával kapcsolatban, az zavarna. Más esetben viszont nyilván magánügye, hogy kivel, miről és mennyit beszélget. Attól, hogy az illető ellenkező nemű, még nem feltétlenül kell a legrosszabbra gondolni. Nem ismerhetem az összes nőnemű ismerősét a páromnak, és ha olyannal beszélget, akiről nem tudom, kicsoda, maximum rákérdezek, honnan ismeri, de semmi több.
20L
Perszeeee en vagyok a hulye nem?Ha valakivel semmirol olyan rol nem beszelek..nem torlom az uzeneteket..
Legalabbis en nem szoktam...
Vagy te kiszoktad akkor is ha semmi titkolni valod nincs?
nem, ugyanis az en paromnak eszebe nem jut a levelezesem kozott turkalni, mint ahogy nekem sem az oveben. ja bocs, mi bizunk egymasban...
mivel nem bizol benne, es feltekenysegi rohamokkal reagalsz a legkisebb jelre is, nem nagyon csodalkozom h. torli a leveleit. te a bolhabol is elefantot csinalsz, o meg nyilvan nem akar konfliktust meg magyarazkodni olyanert, amit adott esetben el sem kovetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!