Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnatok hozza ha a parotok egy idegen novel levelezgetne a kozossegi oldalon?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 27. 14:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
ne háborogj már utolsó, én ese túrom a pasim leveleőzjét de ha ilyen derülne ki, kiakadnék... attól is függ h miről beszéltek..
2014. ápr. 27. 15:49
 12/20 A kérdező kommentje:

Azt nem tudom...mert torli...

De nekem mar maga az nem tetszik,hogy 2-3 hete napi.szinten dumalnak...

2014. ápr. 27. 15:56
 13/20 anonim ***** válasza:

egeszen pontosan hogyan gondolod ezt az egeszet? szerinted a tulajdonod a parod? hogy gondolod, hogy megtiltod neki kivel allhat szoba, kivel levelezhet?

csak egy kerdes, gondold vegig, utana a sajat kerdesedet is gondold meg egyszer vegig: ha a parod a te leveleidet nezne meg kivel es mit csacsogsz, mit szolnal hozza? kiakadnal, ordibalnal, elhordanad minden szemetnek, mert beleolvasott a te kis maganeletedbe, ugye? na, pontosan ez vagy te most.

2014. ápr. 27. 16:46
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
abba belegondolt bárki is, h többet tölt ezzel a novel a neten,mint a párjával??
2014. ápr. 27. 16:48
 15/20 anonim ***** válasza:

'abba belegondolt bárki is, h többet tölt ezzel a novel a neten,mint a párjával??'

ezt honnan szurted le???

2014. ápr. 27. 16:53
 16/20 A kérdező kommentje:

A leveleim nyitottak szamara...semmi titkolni valom nincsen...

Egyedul azt nem ertem,hogy valakinek miert kell leveleznie napi szinten egy vad idegen novel?

Ha en tennem ugyan ezt?!

Ha van parja es csaladha...

ugyanekkor felteszem a kerdest,hogy egy 3gyerekes no mit akarhat tole?Hozzatennem,hogy a no egyedul van a 3gyerekkel...

2014. ápr. 27. 17:14
 17/20 anonim ***** válasza:
57%

konkretan egy hiszterika vagy, ezt tudod is magadrol.

mar megbocsass, de ha te komolyan azt hiszed, hogy egy 3 gyerekes noert a parod elhagyna, akkor meg is erdemled, hogy megtegye. a beteges feltekenyseg ugy latszik siman elvette az eszedet.

2014. ápr. 27. 17:22
 18/20 A kérdező kommentje:

Itt nem az elhagyasrol Van szo..

amugy tudom,hogy feltekeny vagyok...de nem tudok mit tenni ez ellen..sajnalom...

Szamomra elegendo az is ha flortolnek vagy kibeszeli a csaladi,parkapcsolati dolgainkat...

eleg az ha hulyeneknez...

2014. ápr. 27. 17:27
 19/20 Lekike 11 ***** válasza:
De nem tudom olvastátok-e de a pasi az elején azt mondta a lány leírása szerint h : "nem beszélnek" szal már a pasija is hazudott az elején meg ugyan honnan lehet azt tudni h a pasi nem turkált a lány levelezéseibe oké h nem kellett vna belenéznie de azért valljuk be szerintem nincs olyan akit egy kicsit se idegesítené az h a pasija nap mint nap egy vadidegen nővel beszélget .... (hajrááá kezdhetitek a fikázást és a hasonlókat ;) )
2014. ápr. 27. 18:40
 20/20 A kérdező kommentje:

Persze mert mindenki 1oo%ra megbizik a parjaba ezek szerint...

7 ev utan szanom-banom,hogy egyaltalan ilyen eszembe jut...

nem 6honapja vagyunk egyutt...es van egy kislanyunk is aki 1.5eves...

Erdekes modon en semilyen idegen pasival nem levelezgetek napi szinten...

2014. ápr. 28. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!