Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet-e egy olyan 22 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e egy olyan 22 éves lánynak kapcsolata aki még nem szexelt senkivel?

Figyelt kérdés
Voltak kapcsolataim, de odáig még senkivel nem jutottam el, de ez nem az én hibám volt, ők nem említették meg. Eddig 1-2 hónapos kapcsolataim voltak.
2014. ápr. 28. 14:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Akkor sem csakis ők a hibásak.

Mármint ha te olyanokkal jössz össze csak, akik felszínes kapcsolatra képesek csak, az a te hibád is.

Persze lehet, hogy rosz emberismerő vagy, és ez a "bűnöd" semmi más.

Nem tudom, nem ismerlek(még) de így elsőre lenne mit csiszolni rajtad.DE mindenképp egy jószándékú valakinek látszol egyenlőre.

2014. ápr. 28. 14:53
 12/15 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem ciki, sőt inkább olyan csajt választ az ember, akin nem ment keresztül mindenféle faszarc :D , legalábbis ha valaki a hosszabb távú kapcsolatban gondolkozik, mert mondjuk aki egyéjszakást keres, annak lehet, h rossz a tapasztalatlanságod.

By the way, én pont ilyen lányt keresek, szóval nem veszem rossz néven ha rámírsz :D

23f

2014. ápr. 28. 14:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet. Sokan örülnének egy ilyen lánynak. Hát igen, arról nem tehetsz, ha olyanokat fogtál ki. Kicsit csiszold az emberismereted, ne mindig hülyékbe fuss bele. Hajrá! Sok sikert!
2014. ápr. 28. 14:59
 14/15 anonim ***** válasza:
A szextől senki nem lesz jobb vagy rosszabb ember, kapcsolatra kevésbé vagy jobban alkalmas.
2014. ápr. 28. 15:47
 15/15 kolosszus22 ***** válasza:
Inkább az fura, hogy csak 1-2 hónapos kapcsolataid voltak eddig 22 éves létedre, ezek nem is kapcsolatok, csak ilyen tinis "fogjuk egymás kezét az utcán sétálgatva" kavargatások.
2014. ápr. 28. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!