Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e egy olyan 22 éves lánynak kapcsolata aki még nem szexelt senkivel?
Figyelt kérdés
Voltak kapcsolataim, de odáig még senkivel nem jutottam el, de ez nem az én hibám volt, ők nem említették meg. Eddig 1-2 hónapos kapcsolataim voltak.2014. ápr. 28. 14:45
2/15 anonim válasza:
Nem. Csak olyannak lehet, akin már végig ment a fél város és prostituáltként is dolgoztak. Máskülönben esélyed sincs. :D
3/15 anonim válasza:
Miért ne lehetne?? Majd kialakul a következőnél a sex is ha úgy van!
4/15 anonim válasza:
Lassan tiltja majd a törvény úgyhogy igyekezz.
5/15 A kérdező kommentje:
Egy pasi nem tartja gáznak ezt?
2014. ápr. 28. 14:49
6/15 anonim válasza:
Hát, elég fura, hogy nem volt még hosszabb kapcsolatod...
Ha velem járnál, engem nem zavarna maga a tény, hogy még nem hatolt be senki. De az ingen, hogy eddig senkivel se tudtál mélyebb kapcsolatot kialakítani.
7/15 anonim válasza:
Meg a mikulásban is hiszünk mi pasik.
8/15 A kérdező kommentje:
Én tudnék. csak velem nem akarta eddig senki elmélyíteni a kapcsolatot.
2014. ápr. 28. 14:50
9/15 PearlDiver válasza:
Keress olyan srácot, aki illik hozzád és nem csak 1-2 hónapra érdemes vele tervezni, neadjisten megtalálod életed párját, és nem lesz probléma. Legyél igényes, akkor az igényes srácok fognak téged is meglátni.
10/15 40ua válasza:
Én pl direkt izginek találnám, szerintem annak csak örülhet egy pasi, hogy ő lehet neked az első.Ezért mégjobban válogasd meg, ki legyen az.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!