Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az elítélendőbb? Ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az elítélendőbb? Ha valaki körbecsókolt mindenkit, de nem járt senkivel, vagy ha sok-sok szexre épülő kapcsolata volt?

Figyelt kérdés

A "mindenki"-t úgy értem, hogy csókolózott már tucatnyi, vagy még több emberrel, de egyikükkel sem járt, (vagy csak egyéjszakás kalandja volt velük).

A "szexre épülő kapcsolat"-ot pedig úgy értem, hogy komoly párkapcsolatnak nem lehet nevezni, csak egynéhányszor összefeküdtek és annyi.

2009. jún. 5. 10:04
 1/5 anonim ***** válasza:
69%

Velem olyan volt h egy társaságból 7 emberrel volt csók abból 4 emberrel jártam de egyikkel sem feküdtem le. Ez elitélendő?

Egyébként szerintem egyik sem elítélendő :))))

2009. jún. 5. 10:09
 2/5 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem egyik sem elítélendő az én szememben. Valaha én is kerestem a "párom" és bizony sok sráccal csókolóztam, sőt elég sokkal le is feküdtem. Nem is egy kapcsolatom volt, ami csak szexre épült. Mindenkinek van egy életvitele, mikor mire van szüksége, attól még nem ribi senki, ha próbálkozik. Sok olyan srác volt, aki nagyon szimpi volt, de csókolózni nem tudott és ez kiábrándító, mert nem tudtam rávezetni a jó csókra. Vagy az ágyban nem teljesített megfelelően. Csak úgy tudod meg milyen az a valaki, ha kipróbálod és ha nem jön be, akkor tovább lépsz. Nekem sok férfi került az ágyamba(15 feletti a számuk), de nem bánom, volt egy éjszakás is, de volt komoly is.

Mára már családom van, gyermekem és férjem, de fénykoromban éltem, és nem bánom, nem is szégyellem, bár voltak érdekes dolgaim. :)

28/N

2009. jún. 5. 10:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
az összevissza kufircolás egyértelműen elítélendőbb, mint az összevissza csókolózás...az még akár fogadásból vagy egy üvegezés alkalmával is előfordul
2009. jún. 5. 10:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem a komoly kapcsolaton kívül egyik sem kell, és elítélem. De nálam ez csak annyit jelent, hogy én nem fogok ilyet csinálni, ha másnak jól esik, hát tegye... Az ő baja...
2009. jún. 5. 13:05
 5/5 A kérdező kommentje:

Hagy döntsem már el én, hogy mit tartok hasznos válasznak, és mit nem!

Nem én pontoztam le az első kettőt, ezt szeretném hangsúlyozni.

Különben nyilván többet számít egy komoly kapcsolat, de most nem azt kérdeztem, hogy ezek a dolgok megengedhetők -e vagy sem, hanem hogy a kettő közül melyik a "rosszabb". És ha valaki egyiket sem tartja rossznak, vagy mindkettőt rossznak tartja, az ugyanolyan értékes válasz, mint ha az egyiket, vagy másikat elítélné.

Én pedig nem foglalok állást a kérdésben, csak érdeklődöm.

2009. jún. 5. 15:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!