Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még esélye párt találni egy olyan 20 éves lánynak, akinek soha nem volt még senkivel sem bármiféle kapcsolata?
Figyelt kérdés
Volt valaki, akivel simán járhatott volna, mert a pasi szerelmes volt belé, és komoly kapcsolatot szeretett volna vele. Első találkozásnál csókolóztak is, de a lány csak barátként tudott rá tekinteni, mivel nem érzett akkor iránta semmit.2013. jún. 8. 20:04
1/5 anonim válasza:
Persze hisz még csak 20 éves. Biztosan talál majd egy olyan elveszett lelket mint ő.
2/5 anonim válasza:
Nem értem mi köze van ennek a további esélyeidhez. Persze, hogy van.
3/5 anonim válasza:
Egy csókolózástól még nem lesz szerelmes az ember. Mondjuk ha azt sem vártad h újra találkozzatok, akkor jobb h nem folytattad.
20 évesen még elég fiatal vagy, még akkor is találsz valakait, ha csúnya vagy.
4/5 anonim válasza:
Volt már 23 éves, szűz (csókszűz is!) barátnőm is, azóta férjezett, és anya.
Mondjuk ha valakinek ennyi idősen még senkije sem volt, annak oka van, én is csak 3 hónapig bírtam vele, élég furcsán látta a dolgokat...
5/5 anonim válasza:
Persze, hogy lehet, nekem sem volt még barátnőm, de azért nem adom fel. 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!