Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik rosszat választanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik rosszat választanátok a két rossz közül?

Figyelt kérdés

Egy kapcsolat elején (ellentétes nem között, még nem tudni, hogy baráti vagy párkapcsolat lenne belőle) kapsz egy olyan rossz hírt, ami miatt meg kell hoznod egy döntést:

1. Eltávolodsz az adott személytől, de mivel ő ragaszkodik hozzád, elhidegíted magadtól (pl. másnak mutatod magad, megbántod, összeveszel vele) úgy, hogy többé ne álljon veled szóba. Ez akkor fáj neked is,

neki is.

2. Közel tartod magadhoz, de a kapcsolatnak mindenképp vége lesz, így ekkor neki sokkalta jobban fog fájni,

és (talán) hosszú időn keresztül.

Ti rosszat választanátok, ha nem lenne más alternatíva?

2014. ápr. 18. 23:21
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

"Remélem nem, sajnos már

megtettem a közelmúltban az első verziót. Utólag visszagondolva egyik megoldás sem jó."

Szerintem itt az ideje kipróbálnod a második verziót is.

2014. ápr. 19. 22:09
 22/33 anonim ***** válasza:
Közös megoldáskeresés címén leírod azt, amit TE gondolsz megoldásnak... megint csak hol van ebben az, hogy mit szeretne a másik? Ne akard kitalálni, kérdezd meg tőle!
2014. ápr. 19. 22:11
 23/33 anonim ***** válasza:
Egyébként akkor életed végéig egyedül akarsz maradni?
2014. ápr. 19. 22:11
 24/33 A kérdező kommentje:

Nem megoldáskeresésnek írtam, csak ez is egy lehetséges kifejlet.

#21:

Persze, kipróbálni ki kellene az őszinteséget, de szerintem most olyan a szitu, hogy nem keresem egy ideig...

Ha veled megjátszaná ezt valaki, és elküldöd úgy, hogy "többé ne keress", mit szólná, ha rád írna?

2014. ápr. 19. 22:17
 25/33 anonim ***** válasza:
Én engednék neki a helyedben. Törődj vele ugyanúgy, ahogy ő törődik veled!
2014. ápr. 19. 22:32
 26/33 A kérdező kommentje:

Őszintén szólva hiányzik, mert aggódok érte (csak barátként), de ő (ha most ráírnék), elküldene melegebb éghajlatra (megjegyezném, jogosan). Picit már megismertem, tudom, milyen, helyesebben sejtem, mit válaszolna, ha egyáltalán visszaírna. De ahhoz össze kell szednem magam, mert nem vagyok teljesen tiszta most is (ezért elnézést is kérek, ha rosszul fogalmazok)

És az előző hozzászólásra nem válaszoltam: Egyedül, talán. Iszonyú rossz, ülök a 4 fal között és írok/dolgozok, de talán jobb, mintha körülrajonganának (arra ott vannak a kutyáim). Ide írok, itt elbeszélgetek pár emberrel, így nem érzem magam annyira egyedül. Meg nem csak nekem vannak problémáim, más gondja - ha tudok segíteni, segítek - leköt, és nem hülyeségeken agyalok.

2014. ápr. 19. 22:43
 27/33 anonim ***** válasza:
Egyébként az első nagyon önző megoldás, szerintem csak a könnyebb, simább utat akarod választani és csak magadat nyugtatod, hogy ettől neki jobb lesz. És azt is csak bemeséled magadnak, hogy a második verzió neki jobban fájna.
2014. ápr. 19. 22:45
 28/33 A kérdező kommentje:

Ha nem lennék a jelenlegi helyzetemben, lehet másként gondolkoznék, tisztábban látnék, nem tudom. Azt nem tudom, miért önző, ha nem akarsz másnak fájdalmat okozni. Tudom, privátban megkaptam, hogy akire a gyász van kiróva, az gyászoljon, de nem lehetne ez ellen tenni?

Mielőtt elfelejtem, köszönöm a hozzászólásokat, tényleg!

2014. ápr. 19. 22:52
 29/33 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi tiszták vagyunk. Ránk bízhatod a döntést. :) Meg talán kívülállóként racionálisabban látjuk a helyzetet.
2014. ápr. 19. 22:56
 30/33 A kérdező kommentje:
Szerintem térjünk rá vissza pár nap múlva, megpróbálok valamit kitalálni, hogy egyáltalán mit írjak neki. Mindig is személyes beszélgetések híve voltam, de több ok miatt kizárt, hogy összefussunk. Így marad egy levél (vibere is van, de az még rosszabb ott írni)..
2014. ápr. 19. 22:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!