Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik rosszat választanátok a két rossz közül?
Egy kapcsolat elején (ellentétes nem között, még nem tudni, hogy baráti vagy párkapcsolat lenne belőle) kapsz egy olyan rossz hírt, ami miatt meg kell hoznod egy döntést:
1. Eltávolodsz az adott személytől, de mivel ő ragaszkodik hozzád, elhidegíted magadtól (pl. másnak mutatod magad, megbántod, összeveszel vele) úgy, hogy többé ne álljon veled szóba. Ez akkor fáj neked is,
neki is.
2. Közel tartod magadhoz, de a kapcsolatnak mindenképp vége lesz, így ekkor neki sokkalta jobban fog fájni,
és (talán) hosszú időn keresztül.
Ti rosszat választanátok, ha nem lenne más alternatíva?
"Remélem nem, sajnos már
megtettem a közelmúltban az első verziót. Utólag visszagondolva egyik megoldás sem jó."
Szerintem itt az ideje kipróbálnod a második verziót is.
Nem megoldáskeresésnek írtam, csak ez is egy lehetséges kifejlet.
#21:
Persze, kipróbálni ki kellene az őszinteséget, de szerintem most olyan a szitu, hogy nem keresem egy ideig...
Ha veled megjátszaná ezt valaki, és elküldöd úgy, hogy "többé ne keress", mit szólná, ha rád írna?
Őszintén szólva hiányzik, mert aggódok érte (csak barátként), de ő (ha most ráírnék), elküldene melegebb éghajlatra (megjegyezném, jogosan). Picit már megismertem, tudom, milyen, helyesebben sejtem, mit válaszolna, ha egyáltalán visszaírna. De ahhoz össze kell szednem magam, mert nem vagyok teljesen tiszta most is (ezért elnézést is kérek, ha rosszul fogalmazok)
És az előző hozzászólásra nem válaszoltam: Egyedül, talán. Iszonyú rossz, ülök a 4 fal között és írok/dolgozok, de talán jobb, mintha körülrajonganának (arra ott vannak a kutyáim). Ide írok, itt elbeszélgetek pár emberrel, így nem érzem magam annyira egyedül. Meg nem csak nekem vannak problémáim, más gondja - ha tudok segíteni, segítek - leköt, és nem hülyeségeken agyalok.
Ha nem lennék a jelenlegi helyzetemben, lehet másként gondolkoznék, tisztábban látnék, nem tudom. Azt nem tudom, miért önző, ha nem akarsz másnak fájdalmat okozni. Tudom, privátban megkaptam, hogy akire a gyász van kiróva, az gyászoljon, de nem lehetne ez ellen tenni?
Mielőtt elfelejtem, köszönöm a hozzászólásokat, tényleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!