Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleestem egy olyan srácba aki minden csajjal kavar és senkit nem vesz komolyan, hűtlen. Mit tegyek?!
Van, akiknek azért jönnek be az ilyen típusú fiúk, mert meg akarják változtatni, jobb embert akarnak faragni belőle. Na őket pont nem nevezném r.bancnak.
Amúgy nem tudom hány évesek vagytok, egy bizonyos kor alatt még szinte lehetetlen, hogy ő is azok közé tartozzon, akik egy lányért majd megváltoznak, de később ahogy egyre idősebbek érettebbek lesznek, sok fiúnak megjön az esze. 20 alatt mindenesetre szerintem ne próbálkozz, bár lehet, hogy lesz, aki majd megcáfol :)
Ezaz, most ha csak jobb emberré akarom faragni az szerintem pont hogy jó dolog nem rossz..bár az ilyeneket nem nagyon lehet megváltoztatni. Egyébként még 20 évesek se vagyunk, csak 17.. hát remélem hogy egy idő után majd megjön az esze..:)
Lefeküdni meg végképp nem akarok így, nem akarok az egyik csaj lenni a sok közül aki rögtön odaadja magát aztán meg ennyi volt.
Ma dobott, egy ilyen fiú. Pontosabban azt mondta, több megcsalás után: ha szeret engem, miért zavar, ha másokkal is van? És idegbeteg vagyok, és így nem kér belőlem. (a magam szemében csak kihasznált, és megtaposott
Kellett ez nekem?
Ciki nem ciki így is csúsznék másznék érte, de hol a nőiességem?...na azt már nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!