Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleestem egy olyan srácba aki minden csajjal kavar és senkit nem vesz komolyan, hűtlen. Mit tegyek?!
lehet, hogy te már nem hallgattad Ganxstát, de ő megmondta már nagyon rég, hogy: "Ilyenek a nők, a szemeteket szeretik, izgatja őket ha a pali kib_szik velük, azt hiszik, megváltoztatnak, de későn veszik észre, hogy hibáztak."
Milyen igaz.
5-ös
Tiszta ösztönös a kérdező, hiába mondod, úgyis mindig ilyen "vagány" csávókra fog menni, aztán 200 ezerszer is megégeti magát és 40 évesen egyedülálló macskás nő lesz belőle
Hát tudom hogy tényleg jobban tenném ha elfelejteném, de annyira vonz. De nem lesz más választásom. Nem akarom hogy hülyének nézzenek és megcsaljanak...
Egyébként én nem csak ilyen pasikra megyek, és azt gondolom, hogy nem leszek 40 évesen egyedülálló macskás nő kedves 7. válaszoló. Eddig akikkel együtt voltam egyik se volt ilyen :) Abban tényleg nem lenne nekem semmi jó ha ilyennel lennék együtt, csak most benne megfogott valami és nem tudom kiverni a fejemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!