Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan, tényleg ennyit számít a facebook?
Van egy barátnőm, aki a valóságban nem mondható annyira szépnek. Napról napra egyre több képet tett fel facebookra(amin tényleg szép, eléggé fotogén), és egyből az ÖSSZES fiú odáig lett érte. Mindenki szépnek tartotta.
Egy csomó lánynál azt látom, hogy mostmár nem a valóság számít, hanem a facebook. Aki kirak egy jó képet, és azt sokan "kedvelik", azt a valóságban is szépnek tartják.
Van egy párkapcsolatom két és fél éve. Sokszor a vitáink, féltékenykedéseim inkább a facebookból adódtak.
Nekem csak egy képem van kint, de napról napra azt érzem, hogy ha ember akarok lenni, és megfelelni a barátomnak, és a kortársaimnak, akkor szép képeket kell kitennem magamról...
Őszintén kérem a válaszokat: Tényleg ez számít, vagy szimplán rossz körökben vagyok?
Szerintem meg nagyon gyerekes viselkedés ez az emberektől.
Tény h ilyen a világ amiben élünk de ne ez legyen már a fő szempont.
Ez a hülye facebook többet árt mint használ.
Retardáltak a haverjaid.
Köszönöm a válaszokat! :)
Nem általánosítani akartam, akkor rosszul fogalmaztam. :) Azt akartam kifejteni, hogy az én társasági körömben sok férfinál azt látom, hogy ez számít.
Igen, azt észre vettem, hogy aki a valóságban népszerű, az facebookon is az, de sajnos egyre gyakrabban látom a fordítottját is már.
Hát, még gyerekek, az tény. :) Most vagyok gimnáziumban végzős, és itt még mindenkit gyereknek mondanék, gondolkodásban is. :)
Engem sem érdekelne(pont ezért van egy képem kint), csak sajnos már kezd az agyamra menni, hogy tényleg mindenki még órán is a facebookot nézi, ha látnak egy szép képet odáig vannak érte...
Igazad van, aki ott népszerű, az a valóságban is.
Aki meg a valóságban népszerű tesz róla, hogy fb-n is az legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!