Szerintetek, ha egy 13 éves csaj facebook cseten olyat ír, hogy neki nem számít a külső azt mennyire lehet komolyan venni?
Figyelt kérdés
Pár hete késő este ráírtam egy csajra, mivel már csak ő és én voltam fent az ismerőseimet nézve és gondoltam elkezdek már vele dumálgatni, ismerkedni. Egész jól alakult, meglepődtem, mivel szép lányról van szó, vagyis nem ilyen kikent műcsajról, hanem természetesen szép lányról, pont esetem, szép az alakja is, arcra is esetem. Egy baj, nekem nincs semmi képem, mert elég csúnya vagyok, sokat gúnyoltak már lányok meg minden, szóval jobb szeretek úgy ismerkedni, hogy nem látják a képemet a lányok neten. Élőben is legjobb esetben havernak akart egy lány. Ő meg elkezdett a beszélgetés közben egy idő után érdeklődni, hogy miért nem teszek fel képet magamról. Én benyögtem, hogy nem vagyok egy hű, de helyes srác, meg nem szeretem mutogatni magam, erre ő azt írta, hogy neki nem a külső számít. Én ráfogtam, hogy majd küldök később egy képet. Nos azóta eltelt már több hét, nem is írtam meg semmi, ritkán is járok fel meg minden. Erre nem rég felnéztem és hagyott egy üzenetet nekem, amiben úgymond hiányol. Nem tudom mit tegyek, tartok tőle, hogy ő is ilyen álszent csaj, aki először rendesnk mutatja magát, utána meg, ha meglát kigúnyol, letilt. Sajnos szívattak már meg így csajok, sőt olyan is volt, hogy randira elíhvott a csaj képes volt még smároln is velem, csak mert olyan jó buli fogadni a barátnőkkel és csak otthon a facebook kényelméből alázott porig, fikázottt mindent rajtam, de nagyon durva, sértő stílusban, mintha egy alsóbbrendű senki lennék. Nagyon fájt persze, azóta még inkább tartok a lányoktól, pedig már sokszor elábntak velem. Mintha élveznék, hogy bánthatnak, gondolom azért, mert nem vagyok egy nagy darab srác, és nem is vagyok helyes sem.2013. jún. 7. 22:03
1/6 anonim válasza:
barátom! szedd össze magad!:D lehet hogy most megkapsz egy olyan lányt amilyet akartál eddig is...És te azon parázol hogy mivan ha kinevet..istenem:D nem fog kinevetni;) csak tényleg szedd össze magad!! Sok sikert privátban beszélhetünk erről ha gondolod:)
3/6 anonim válasza:
próba, szerencse. beszélj vele tovább aztán küldj egy képet
aki meg cikiz, bánt, megaláz azt egyszerűen szard le, felejtsd el, alázd meg te vagy egyszerűen húzz be neki egyet
4/6 anonim válasza:
mit veszíthetsz? ha nem tetszel neki, úgyis megmondja, vagy nem beszéltek többet.. jobb, ha előbb tudja meg szerintem kivel van dolga.
5/6 A kérdező kommentje:
Igazából elég messze él ez a lány tőlem, nem is gondoltam vele semmit sem, de meglepődtem, hogy egész jól elvoltunk, meg olyan kis cukinak tűnik, mégis félek, annyi rosszat kaptam már a lányoktól, folyton a kegyetlenek fogtam ki. Nem tudok már megbízni egyben sem. Lehet hanyagolom és nem is írok inkább neki többet, ennek úgysem lehetne jövője, még, ha valami csoda folytán valóban nem is zavarná, hogy egy ritka ronda fiú vagyok.
2013. jún. 7. 23:55
6/6 anonim válasza:
Én is 13 éves fiú vagyok, én is kaptam már egysmást lányoktól, de ne vedd komolyan, mostanában senki se rondázott le vagy akármi. Próbálkozz be, ki tudja mi sül még ki ebből (ha nem jön össze, küldd már el a csaj képét :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!