Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem úgy sokszor hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy sokszor hogy nem akar velem lenni?

Figyelt kérdés
Már több mint 1 éve együtt vagyok a barátommal és sokszor azt látom rajta h nem akar velem lenni.ezt már mondtam neki is és erre ö azt válaszolta hogy butaságokat beszélek,de valahogy nem hiszem el mert látom rajta hogy nem mindig van így.nagyon jól megvagyunk,igaz szoktunk veszekedni de pár hónapja azt érzem h én jobban szeretnék vele lenni mint ö velem.néha úgy gondolom h jobb lenne néha külön de nagyon szeretm még mindig és nem tudom megtenni hiába mondtam már neki,de mindig kibékülünk és ugyanolyan jó minden.vajon tényleg nem akar velem lenni?
2009. dec. 21. 18:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Miből érzed, hogy nem akar veled lenni? Nézd, csak megmondaná, ha így lenne, elvégre miért sanyargatná magát azzal, hogy veled van? Nem békülne ki veled, ha már nem úgy érezne :) Talán nyomja valami a lelkét, rosszul sikerült vizsgák, sima stressz, bármi, ami miatt letört és ezért érezheted ezt.
2009. dec. 21. 18:27
 2/7 anonim válasza:
100%
En is ugyanigy vagyok,es hidd el tudom milyen erzes.Faj amikor visszautasit,hogy nem talalkozhatunk,mert nincs kedve.De mivel orulten szeretem...Lehet hogy neked is elkell viselned tovabbra is,ha o ezen nem tud valtoztatni.Kitartast!
2009. dec. 21. 18:29
 3/7 anonim ***** válasza:
24%
Üldözési mániád van? :D
2009. dec. 21. 18:31
 4/7 A kérdező kommentje:
hát egy példa,találkoztunk egyik hétvégén mivel együtt vagyunk hétvégenként és egy nappal tovább szerettem volna lenni vele(nincs suli) ezt megis mondtam h még nála maradnék,és nagy nehezen kinyögte egy nap múlva h a haverjával akar találkozni,csak azt nem értettem h én mért ne mehetnék,és engem akart hazaküldeni .és azt mondogatta h én nem értem meg,de mért zavartam volna nem értem a mai napig. már azon voltam h sokat veszekedtünk és ennek itt vége,megmondtam neki de utána már észbe kapott.szóval nem tudom.végül is elmentem velük mert nem engedett haza.nem volt stresszes meg semmi és elsem mondta volna h a haverjával akar találkozni.nem tudom :S
2009. dec. 21. 19:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem a kapcsolatotokkal van baj, hanem az önbizalmaddal.
2009. dec. 21. 19:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Megfojtod. Hagyd levegőhöz jutni. Még nem éltek együtt. Normális hogy akar néha a barátaival lenni, nő nélkül. És igaza van, te nem érted meg őt.
2009. dec. 21. 22:07
 7/7 A kérdező kommentje:
de megértem mert képzeld eddig sosem szoltam ha a havarjaival elment ugyanugy hétköznap velük van és hétvégén is együtt szoktunk velük lenni. ennyi
2009. dec. 22. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!