Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta a párom tartsunk szünetet volt köztünk egy kis feszültség a viselkedésem miatt (túl sokszor akartam vele lenni) és azt mondta hogy még nem múlt el a szerelem nála teljesen. (? )
Ha leülünk majd megbeszélni és azt mondja próbáljuk meg hogyan tudom a szerelmét teljes mértékben visszahódítani?
Volt már valaki aki szünetet tartott és utána jobb lett mikor összejöttek ?Hogyan hódítsam vissza hogy megint azt érezze mint régen
Szia!
Több mint egy éve szakítottunk a párommal, mert ahogy ő fogalmazott, "van, h elmúlik a szerelem"... 3 hét múlva (pár éjszakai msn-es veszekedés után) kibékültünk, mivel rájött, h nagyon is szeret, csak megijedt a hosszú és felelősségteljes kapcsolat gondolatától... Azóta is együtt vagyunk. Mikor kibékültünk, megmondtam neki, h a szakítás módja megköveteli, h eztán minden erejével bizonyítsa, h szeret. Előtte soha nem voltunk olyan boldogok, mint azóta. Szóval lehet jó, sőt remek :) a kapcsolat még egy szakítás után is, ha tényleg szeretitek egymást...
Viszont sok-sok évvel ezelőtt én mondtam az akkor barátomnak, h tartsunk szünetet, mert bizonytalan vagyok. És az egyhetes szünet alatt rájöttem, h nem szeretem, ezért elhagytam.
A lényeg az, hogyha szereted, és ő is Téged, és visszajön hozzád, akkor ne hibáztasd őt a szünetért, csak szeresd! És kicsit engedd hosszabb pórázra, ha már az a problémája, h túl gyakran tartasz rá igényt...
Van pozitív és negatív példa is a szünet utáni kapcsolatra, úgyhogy én azt mondom, légy bizakodó!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!