Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a párotok nélkületek menne fesztiválozni? (Balaton Sound )
ha haverokkal megy akkor mindenképp egyedül menjen
ha egyedül akk mehetsz
Ha nem szeretem a zenét, nem érezném jól magam, a társaságban nem tudnám megtalálni a közös hangot, akkor egyértelmű lenne, hogy nem korlátoznám a barátom. Menjen csak nyugodtan, nem ő döntött úgy, hogy nekem nem tetszik a fesztivál maga.
Ha nem is hív meg, mert "dehát neked úgyse tetszik", azon azért kiakadnék. Hiába, hogy tudja, azért beszéljük meg, lehet, hogy azóta meggondoltam magam, és mégis elmennék.
Ha meg csak egyik napról a másikra bejelenti, hogy megy, nekem lehetőségem sincs csatlakozni, akkor az annyira zavarna, hogy egy komoly veszekedésünk lenne, aminek ki tudja, mi lenne a vége. Ez már a partnertől függ.
Még szerencse, hogy a barátom nem ilyen, de hála az égnek az 5. válaszolóval sincs semmilyen hasonlósága. Megbeszélünk dolgokat, és nem korlátozzuk egymást. Így a jó szerintem.
7-es és a 8-as a két épeszű ember a híg f*s tengerében, erre le vannak pontozva.
Ha nem tetszik egy rendezvény, akkor nem megyek el rá, és nyilván nem fogom emiatt otthon ülésre kárhoztatni a barátnőmet, aki meg nagyon szereti azt a fesztivált.
Azért a barátnőm, mert tudom, hogy képes bírni magával, ha nem vagyok ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!