Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Balaton és Pest között tényleg akkora olyan baromi nagy a távolság?
Előző nyáron balcsin ismertem meg a lányt.1 hétig mindig együtt voltunk,imádtuk egymást,tudtuk,hogy semmi se lesz/lehet köztünk.Napjainkba is folyton beszélgetünk skypeon és tegnap kitalálta,hogy küldjünk egymásról 4-5 képet.
Az a lány nővé érett.Baromi szép,meg mellesedett,gyönyörű alakja van,sőt baromi okos és az esze is megérett,az ország második vagy harmadik legjobb gimijébe jár.
Velem is ugyanez történt annyi különbséggel,hogy megférfiasodtam.Már van a nyakamon szőr,szoktam borotvàlni,de röviden nsgyon jól áll,a testemre rágyúrtam,izmos vagyok és kockahasú,a hangom is mélyült.
Mindketten beleszerettünk egymásba,csak sajnos messze vagyunk egymástól.Én bennelennék mert mindent pénzt és utazási időt megér,de a lány nem akar belemenni.Mit tegyek?
Igazából nem pontosítottad, hogy a Balcsi mely része :) Mondjuk Buda és Siófok kicsivel több mint egy óra lehet autópályán, de vonattal sem egy eget rengető távolság.
Viszont Keszthely-Budapest már beszédes :)
De manapság nem létezik távolság, ha szerelem van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!