Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám kontrollálni magam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám kontrollálni magam?

Figyelt kérdés

Mostanában eléggé féltékeny vagyok,tény,hogy nem lakunk közel egymáshoz és nem tudunk folyton együtt lenni.

Sok körülmény is ellenünk volt sajnos.Mindkettőnknek kellene változni pár dologban.Ő úgy van vele,hogy amit kérek,hogy ne,azt csinálja.Nem nagy dolgok ezek,mégsem értem.Én legszívesebben mindig vele lennék,ő is velem,ezzel nincs is probléma,de elég népszerű,és más programjai is vannak,ami van,hogy ütközik a találkozásokkal.Ilyenkor én ez nehezen viselem,és már előre rágörcsölök,ami tudom nem túl jó.Ilyen például,hogy barátaival megy a Balcsira.

2013. aug. 6. 15:49
 1/2 anonim válasza:
Korod fiú v lány? Egy kapcsolatnál a bizalom nagyon fontos nem tudsz benne megbízni ne is erőltessétek vagy próbáljatok meg ezen változtatni és megbeszélni. Csak egy vélemény a sok közül.
2013. aug. 6. 16:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Lány és 29 éves.Szeretnék benne bízni,de nagyon nehéz.Adott már sajnos okot rá,hogy ne tudjak.
2013. aug. 6. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.