Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bízhatok ebben a fiúban? Fontos!
Figyelt kérdés
van egy fiú, dj-ként dolgozik, 19 éves, és 3 hete egy bulin ott voltam ahol játszott. vett nekem rózsát, de mikormegbeszéltük hogy találkozunk nem jött el, csak szórakozott velem, most másik lányt úgy hív elég sokszor hogy szerelmem, találkozni akar vele mindig, szivezget neki
gondolom nem bízhatok benne már
18L
2014. ápr. 13. 16:29
1/7 anonim válasza:
És meg is válaszoltad a kérdésed. Legközelebb hallgass a megérzéseidre.
3/7 anonim válasza:
Megválaszoltad a saját kérdésedet.
4/7 anonim válasza:
Most őszintén. Szerinted? Bár gondolom helyes srác ha még ezek ellenére is odáig vagy érte.
5/7 A kérdező kommentje:
nem tudom eldönteni hogy a másik lányt most hülyíti-e vagy sem. neki állandóan mentegetőzik hogy ez azért volt, más megint azért volt, értitek....
2014. ápr. 13. 16:35
6/7 anonim válasza:
nem, csak szórakozott veled és most másik lány a soros, veled végzett
7/7 anonim válasza:
Minden nőt hülyít. Szexre utazik, ha nem vetted volna észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!