Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnék egy fiúban bízni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék egy fiúban bízni?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok és kb 11,12 éves korom óta távolságtartó vagyok a fiúkkal mert 10 évesen elég zárkózott lettem egy személyes trauma miatt amit átéltem akkor, és a fiúk folyton bántottak megaláztak amiért mindig szomoru voltam és a külsömet is alázták ezért teljesen el is vették akkor az önbizalmam pedig azóta tudom hogy egyáltalán nem vagyok csúnya. Szóval igy ment ez évekig depressziós voltam aztán összeismerkedtem egy leszbikussal és azóta tudom hogy a nőket is szeretem több lánnyal is volt kapcsolatom, de még mindig nem tudom hogy állok a fiúkkal pedig szeretnék amjd egyszer gyereket házasságot de a fiúkban egyszerüen nem bizom ,nem is tudok velük beszélgetni semmiről a legtöbbjükkel általában már ellenséges vagyok mégha kedvesen is közelednének pedig nem akarom pláne ha nem csak barátkozni akarnak nagyon durva tudok lenni :(
2013. aug. 31. 19:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha velem barátkoznál kicsit, akkor tudnál bennem bízni, de élőben kéne, nem neten.

Én meg már unom a lélekdokiságot, inkább normális csajokkal foglalkozom.

2013. aug. 31. 19:21
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez érthető,de valahogy félre kéne tenned a múltbéli sérelmeidet és megpróbálni nyitni feléjük menny el barátnőiddel és nekik a fiú barátaival (na érted kicsit nekem értelmetlennek hangzik de nem tudtam jobban megfogalmazni)és próbálj akkor bekapcsolódni ha beszélgetésbe a fiúkkal ha meghívnak valamire fogadd el és próbálj valahogy mondom nyitni feléjük. Ahogy írtad nem vagy csúnya meríts önbizalmat ha megbántanak szhard le őket ne adj a véleményükre vagy bármire is az élet tele van csalódással,de boldogsággal is :) próbáld meg :) nincs mit vesztened :)
2013. aug. 31. 19:22
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem jó kezdés lenne, ha csak finoman kezdenéd, mondjuk netten. Utána, ha jól megy szerintem visszajön valamennyire az önbizalmad. Sok sikert, egy fiú :)
2013. aug. 31. 19:22
 4/11 A kérdező kommentje:
van egy srác aki jól néz ki szóval tökéletes lenne minden szempontból itt lakik nem messze tőlem és 2 éve próbálkozik már nálam főleg neten ír és ha arról beszél hogy megcsókol vagy szexről akkor semmit nem érzek ,van hogy 1 hétig se szólok hozzá utána
2013. aug. 31. 19:28
 5/11 anonim ***** válasza:
54%

hasonlóképp voltam én is, legalábbis az első néhány mondatot tekintve. én nem voltam fiúval, sosem vágytam rá.

kiközösítettek a suliban, senki voltam, mind általánosban, mint középiskolában. átérzem a helyzeteted.

Ez rányomta a bélyegét a jelenlegi életemre, kapcsolataimra is.

Nemtudok bízni senkiben. Mire megbíznék valakiben, vagy pont végeszakad a barátságnak, vagypedig szakításra kerül a sor a barátnőmmel.

Hogy bízz pasiban? Sehogy.

Elárulom a fajtámat, mert ők is elárultak számtalanszor.

Egy férfi, ha megkap valamit, pl most téged mint szerető barátnőt, küzd érted, összejösz vele stb, oké.

Eltellik azonban egy kis idő, és meg fog unni. Ha ki nem si mutatja, amint kilép az ajtón, vagy leteszi a telefont, már azon lesz az esze, hogy ki lehetne a legközelebbi szexpartner.

Csúnya vagy nem így van.

Szeressen bárhogy is, egyszerűen így működünk. Ha megcsal, megfogja bánni, de még mennyire. De ezt akkor nem látja be.

Féltékennyé fog tenni, jönnek majd az apró cseprő beszélgetés ezzel ,azzal, iylen oylan állítólagos barát lánnyokkal.

Mindenki ezt fogja csinálni. Ki így ki úgy, ki ügyesebben, ki kevésbé.

Egyszerűen rádun, és mivel vadászösztön dolgozik keresi az újat-..persze ugy hogy fix punci van a háta mögött, szóval tét nélkül játszik, mert te ott vagy neki. ha talál jobbat megcsal, ha nem, előbb utóbb akkor is.

Hihetsz amit akarsz, jöhet itt bármi ezt megalázó komment. Így van, így működünk. kár tagadni. aki pedig erre majd aztírja, hogy vannakkivételek meg bla bla bla

azok mág nem tapasztalták meg, illetve elvakítja őket a szerelem, meg a szeretet.

True Story!

22/F

2013. aug. 31. 19:29
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy nagyon jó felismerés, hogy így elismered ezt a dolgot. Csak úgy tudsz fejlődni, ha megismered a problémáidat, elfogadod, aztán változtatsz rajtuk.

Figyeld magad, és a környezetedet is külső szemlélőként továbbra is.

Figyeld magad, milyenek a reakcióid férfiak társaságában, és változtass rajtuk , még ha eleinte természetellenesnek is tűnik.

2013. aug. 31. 19:29
 7/11 A kérdező kommentje:
egyébként nincsenek már lelki gondjaim kinőttem kb 18 éves koromra
2013. aug. 31. 19:30
 8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm egyébként a válaszokat mindenkinek megy a plusz ,remélem megoldásra találok belölük
2013. aug. 31. 19:32
 9/11 anonim ***** válasza:

Annyit még azért hozzátennék (látva az érkező válaszokat) hogy ez egyéniség kérdése, hogy ki kiben tud megbízni, illetve ki a megbízható ember, nem pedig nemiség kérdése.

Szóval nem menjünk már itt bele ilyenekbe, hogy nők, meg férfiak, mert ettől függetlenül vannak megbízható, és megbízhatatlan emberek.

Sőt, az igazság az, hogy ha a saját (elég tág) ismeretségi körömben nézek szét alaposan, nagyságrendekkel több az olyan nő, akinek azt se lehet elhinni amit kérdez, mint férfi.

Ahogy én látom jóval több az olyan eset, mikor a nő b.ssza át, csalja meg a pasit...

Az viszont igaz, hogy 100% bizalmat adni bárkinek is, az elég extrém sport!

2013. aug. 31. 19:37
 10/11 anonim ***** válasza:

ezt azért leírhattad volna, hogy mostmár jobban vagy.

nem írtam volna ekkora monologot, mert nincs is szükséged rá!

2013. aug. 31. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!