Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rá lehet bízni az életre, hogy mi legyen a kapcsolatból, vagy tenni kell?
Figyelt kérdés
szóval ha találok munkát a közelében, együtt vagyunk, ha nem,meg nem. ilyen alapon lehet kapcsolatot kezdeni/lezárni? jelzem szerelmes vagyok, de még nagyon az elején vagyunk, szóval még nem járunk, szóval azt sem tudom lehet csak kihasznált/na,lehet szerelem lenne belőle,semmi sejtésem sincs. így azt sem tudom küzdjek e érte,vagy meg sem éri. magyarán most arra gondoltam, mi lenne ha rábíznám az életre az egészet. ha van ott munka ott vagyok, együtt vagyunk, kiforrja magát, ha máshol van munka, irány új élet. vagy kezdjek el foggal körömmel ragaszkodni hozzá, hogy csak azért is ott keresek munkát, meg ismerősöket,protekciót,akármit, vagy adjak be mindenhova pályázatot és lesz ami lesz,ha ott vele, akkor ott vele, ha nem, akkor nem?2013. júl. 7. 23:22
1/4 anonim válasza:
mindenért tenni kell ha azt akarod h sikerüljön
2/4 A kérdező kommentje:
az élet mit hoz akkor? semmit?
2013. júl. 7. 23:31
3/4 anonim válasza:
Jelenleg én is e kettő "döntés" között vergődök. De én mondjuk szeretek küzdeni és nem adom fel egykönnyen. Szerintem most sem fogom.
4/4 A kérdező kommentje:
csak én azt sem tudom küzdjek e egyáltalán,mert egy olyanért,aki lehet csak használna...50-50 %
ezért gondoltam várom az élet mit hoz.
2013. júl. 8. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!