Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet kiábrándulni anyagi okok miatt egy kapcsolatból?
Csak a jóban-rosszban működik, és elítélendő, ha biztosan nincs esély anyagilag családalapításhoz, ezért az ember fejében megfordul a szakítás? Akkor is, ha még nem éltek együtt... Kell azért feladni a szerelmet (a meglévőt), vagy inkább a családra vágyást, gyermekvállalást (csak későbbi tervet) zárjuk ki?
Melyik a helyes döntés egy fiatal nő esetében?
Nekem egyszer már sikerült... amikor a kedves párom inkább "sörikére" költötte az utolsó száz forintjainkat kenyér helyett - és mégcsak alkoholista sem volt...nem sokkal később szakítottam is.
Na, ezt félretéve: szerintem az ember mérlegel egy idő után, és reális indok lehet a különválásra az, ha belátható időn belül nem lesz lehetőség a családalapításra.
Akkor konkrét számokkal kérdezem:
Nő esetében havi bevétel/állandó kiadás (2év):+200 000/-30 000.
Férfi esetében havi bevétel/állandó kiadás (25év): +130 000/-200 000.
A maradékból kellene lakást vásárolni, családot alapítani, megélni.
De mire meggy el férfinak annyi pénz, mert az sem mindegy.
Azért könnyű megélni havi 30. ezerből ha valaki otthon él, de az nélkül lehetetlen.
Miért költ ennyit a párod? Adósság, játék/alkoholfüggőség, nem tud bánni a pénzzel vagy csak nem érdekli?
Ha nem tud bánni vele, akkor arra meg lehet tanítani, azért nem szakítanék. Egyéb esetekben viszont erősen elgondolkodnék rajta.
Kedves nyolcas.
Az állam dolga meg hogy TISZTESSÉGES fizetést adjon a férfinak!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!