Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kilepnetek egy ilyen kapcsolat...

Kilepnetek egy ilyen kapcsolatbol?

Figyelt kérdés

Oke, helyzet nagy vonalakban a kovetkezo. 6 eve kapcsolatban elek, van ket kisgyerekunk, en vagyok a no. A kapcsolat elejen oke volt a szex, nem eszveszto, de azert jo, viszonylag gyakran. Telnek az evek, a szules utan megoriztem az alakom, jol nezek ki, megis egyre kevesebb a szex.....Nekem igenyem lenne ra legalabb minden masnap, neki talan havonta 2-3szor.....de akkor is, semmi elojatek, se csok, csak a nagypapa-nagymama 'berakom-kihuzom', zuhany, cigi, es egy honapig oke. Sokszor nekem nem is jo, latja, nem torodik nagyon vele, tudja, hogy ugyis megoldom magamnak. Szamtalanszor beszeltem vele errol, hogy ez nekem igy nem jo, de szerinte ezen nem nagyon tud valtoztatni, mert mas a vermersekletunk. Probalkozik ugyan, de nekem meg mindig nem jo. Gyakorlatilag mindent elutasit, ami ujdonsag lenne neki szex teren, a szakember segitseget is.

A masik oldal: a szexet nem szamitva kitunoen megvagyunk. Egy rugora jar az agyam, szeretem, tisztelem, o a legfantasztikusabb ferj es apa, almaim ferfija.

Viszont egyre kevesbe birom a szexnelkuliseget. Mit tegyek? Eljem le az eletem jo szex nelkul? Szedjem szet a csodalatos csaladom, azert, mert nekem babszem van a fenekemben? Vagy csaljam meg, es utana kopjem le a tukorkepem?

Tanacsokat varok, bocsanat, ha zavaros lett.

2012. dec. 11. 21:31
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
*egy rugora jar az agyunk :)
2012. dec. 11. 21:33
 2/26 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem ne tőle várd a megoldást, hanem szépen rámászol, beleülsz és lovagolsz. Csak ne lök le magáról.
2012. dec. 11. 21:37
 3/26 anonim válasza:
35%

Szerintem már csak a gyerekek miatt sem lenne célszerű kilépni a kapcsolatból.

Viszont ha a párod nem akar lépni szex téren,akkor lépj te!!!

Vegyél valami szexi fehérneműt,intézd el hogy kettesben legyetek,és várd így otthon!!

A többit gondolom már tudod...

2012. dec. 11. 21:38
 4/26 anonim ***** válasza:
35%
Mi a fontosabb? A gyerekeid, a házasságod, a jó férjed vagy a szex? Ha beteg lenne a férjed, akkor is megcsalnád? Önuralom is létezik!
2012. dec. 11. 21:40
 5/26 anonim ***** válasza:
65%
itt már az sem gáz ha szeretőt keresel, vagy pedig, igen lépj ki belőle!
2012. dec. 11. 21:40
 6/26 A kérdező kommentje:
Oke, akkor elmondom: a szexi fehernemu, romantikus vacsora, kocsival felreallas, ramaszas az elso dolgok voltak, maiket probaltam. Felajanlottam harmast egy masik csajjal, barmi.....semmi nem hasznal. most ha mar csak megemlitem, hogy bujjunk agyba, mar forgatja a szemeit..... nyilvan nem akarom megcsalni, probalom turtoztetni magam, de meddig lehet ezt?
2012. dec. 11. 21:44
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Én csak a megcsalásra reagálnék.

Mitől lenne jobb, hogy ha megcsalnád? Egy félrekufirc nem oldaná meg a szexuális igényeid miatti étvágyat. Ha hébe-hóba csalnád meg, akkor meg mindig pasit keresni, nemi betegségek kockázata stb. Ha meg állandó szeretőt tartasz, tényleg egy idő után le sem tudod köpni már magad, borul a bili.

A megoldás, hogy a problémádat szépítés nélkül megmond neki. Szegezd neki, hogy mi van, ha nem változik, ez és ez lesz.

De ne csald meg, hosszú távon nem jelent megoldást.

2012. dec. 11. 22:12
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Butaságnak tűnik de hátha használ. Ijeszd meg,hogy te ezt így nem birod tovább és hogyha így mennek tovább a dolgok ne csoldálkozzon ha félrelépsz. Hátha akkor észbekap és elkezdi ő felélénkíteni a kapcsolatotokat!

21/L

2012. dec. 11. 22:21
 9/26 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat! 7-es, azt hiszem, igazad van. Borzasztoan felek, hogy mi van, ha mar nem hozhato vissza a szexualis vagyam, amit ereztem felé. Kezd elmulni nalam a vagy, es mi lesz, ha nem tudom ujra vonzonak talalni? Napkozben is, meg szex alatt is, csokolni nem csokol, csak puszit ad. Szivem szerint inkabb nyitott hazassagban elnek, de sose menne bele. Egyszer mar emlitettem neki, hogy ez igy nem megy, valtozzon, mert nem akarom megcsalni. Orulten igyekszik nehany hetig, utana minden visszaall a regi kerekvagasba. Es ha igyekszik is, latom, hogy akkor meg neki nem jo.
2012. dec. 11. 22:26
 10/26 anonim ***** válasza:
52%

Ezt nem ajánlanám.

Mi férfiak máshogy működünk, nem biztos, hogy azt éred el egy ilyen mondattal, amit elakarsz.

2012. dec. 11. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!