Kilepnetek egy ilyen kapcsolatbol?
Oke, helyzet nagy vonalakban a kovetkezo. 6 eve kapcsolatban elek, van ket kisgyerekunk, en vagyok a no. A kapcsolat elejen oke volt a szex, nem eszveszto, de azert jo, viszonylag gyakran. Telnek az evek, a szules utan megoriztem az alakom, jol nezek ki, megis egyre kevesebb a szex.....Nekem igenyem lenne ra legalabb minden masnap, neki talan havonta 2-3szor.....de akkor is, semmi elojatek, se csok, csak a nagypapa-nagymama 'berakom-kihuzom', zuhany, cigi, es egy honapig oke. Sokszor nekem nem is jo, latja, nem torodik nagyon vele, tudja, hogy ugyis megoldom magamnak. Szamtalanszor beszeltem vele errol, hogy ez nekem igy nem jo, de szerinte ezen nem nagyon tud valtoztatni, mert mas a vermersekletunk. Probalkozik ugyan, de nekem meg mindig nem jo. Gyakorlatilag mindent elutasit, ami ujdonsag lenne neki szex teren, a szakember segitseget is.
A masik oldal: a szexet nem szamitva kitunoen megvagyunk. Egy rugora jar az agyam, szeretem, tisztelem, o a legfantasztikusabb ferj es apa, almaim ferfija.
Viszont egyre kevesbe birom a szexnelkuliseget. Mit tegyek? Eljem le az eletem jo szex nelkul? Szedjem szet a csodalatos csaladom, azert, mert nekem babszem van a fenekemben? Vagy csaljam meg, es utana kopjem le a tukorkepem?
Tanacsokat varok, bocsanat, ha zavaros lett.
Kedves Kérdező!
Van egy dolog, ami miatt könnyen elmehet a férfi kedve a házasélettől; hiába nyeri vissza az anyuka a régi alakját, vesz fel csinos ruhát, és szép frizura, smink, stb., ha a hüvelyének a feszessége elvész a szülés(ek) során.
Ez sajnos egy valós probléma, hogy a nők egy része túlságosan kitágul, és a férfi nem élvezi az együttlétet.
Egy bugyiban evezünk a sivatagban(hát nem is nedvekben) elvtársam... valahogy.
Nálunk ő a hihetetlen önző, nagyapó kb 2 naponta kéne neki de könyörgöm még csók se, 2 perc!!!!!! meg már fanyalgom s a ruhám se venném le. Úgy használ mint az óvszert, annyira is becsül szex közben. Közben sorvadozom, ha jó volna hát hülye lennék visszautasítani de így?! Csináltam bármit már egy éve annyira nem érdeklem, meg direkt hidegen is hagyja, vagy úgy csinálja, hogy fájjon. Így meg már nincs érzelem, s már csak hihetetlen szomorú s megbántó dolognak tartom. Orgazmus? Szegény csajszit hát 3 éve nem láttam s siratom mint hülye gyerek a hangyás csokiját ami a seggéhez tapadt. Van van... de milyen az?!
Én dobom postafordultával, aztán élem vénlány éveim kiéhezve prédára lesve.
11-es! intimtornanak koszonhetoen a feszesseg is megvan :) de hidegen hagyja. Mint ahogy az is, hogy borotvalom-e, zuhanyoztam-e, van-e rajtam szexi fehernemu. elojatek nuku, szex max. 10 perc. oke, elsore hamar elmegy, de masodik menet meg eddig nem volt.......
Es milyen szivas az, amikor az ember lanya talalkozik valakivel, akinek hasonlo problemai vannak a felesegevel, es tetszenek is egymasnak :(
Igen, azt tudja, hogy nagyon frusztralt vagyok a szex hianya miatt. Csak ma kb. negyszer dobtam fel (mar csak onigazolaskeppen), hogy esetleg most akarja-e.....razza a fejet, es felsohajt, hogy de hiszen nem reg voltunk egyutt. aham, egy hete.
Viszont azt hogyan vezeted fel a parodnak, hogy alig tudsz beindulni mar ra a rutinszeru szex miatt, es mar nem talalod vonzonak? Marmint akarmekkora a szerelem, ez azert odavag, nem?
Odavágni odavág, de igazából, ha a te kezdeményezésed nem jött be neki, akkor már ígyis-úgyis gond van.
Esetleg próbáld kideríteni hogy van e valami "kedvence" amit szeret a szexben és azzal próbálkozni. De ha ezek sem mennek, akkor bizony le kell ülni és őszintén elmondani hogy mit gondolsz.
Valószínű nem lesz kellemes beszélgetés, de annak sincs értelme hogy elkezdesz kifelé kacsintgatni egy kapcsolatból emiatt.
Hát....így nehéz ügy.
Nemtom, mondjuk énnekem pasiként semmi bajom az odalent lévő dolgokkal, de egy külső orgazmust könnyebb összehozni egy lánynak mint egy hüvelyit.
Valahogy sztem rá kellene őt venni ezekre a dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!