Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kilepnetek egy ilyen kapcsolat...

Kilepnetek egy ilyen kapcsolatbol?

Figyelt kérdés

Oke, helyzet nagy vonalakban a kovetkezo. 6 eve kapcsolatban elek, van ket kisgyerekunk, en vagyok a no. A kapcsolat elejen oke volt a szex, nem eszveszto, de azert jo, viszonylag gyakran. Telnek az evek, a szules utan megoriztem az alakom, jol nezek ki, megis egyre kevesebb a szex.....Nekem igenyem lenne ra legalabb minden masnap, neki talan havonta 2-3szor.....de akkor is, semmi elojatek, se csok, csak a nagypapa-nagymama 'berakom-kihuzom', zuhany, cigi, es egy honapig oke. Sokszor nekem nem is jo, latja, nem torodik nagyon vele, tudja, hogy ugyis megoldom magamnak. Szamtalanszor beszeltem vele errol, hogy ez nekem igy nem jo, de szerinte ezen nem nagyon tud valtoztatni, mert mas a vermersekletunk. Probalkozik ugyan, de nekem meg mindig nem jo. Gyakorlatilag mindent elutasit, ami ujdonsag lenne neki szex teren, a szakember segitseget is.

A masik oldal: a szexet nem szamitva kitunoen megvagyunk. Egy rugora jar az agyam, szeretem, tisztelem, o a legfantasztikusabb ferj es apa, almaim ferfija.

Viszont egyre kevesbe birom a szexnelkuliseget. Mit tegyek? Eljem le az eletem jo szex nelkul? Szedjem szet a csodalatos csaladom, azert, mert nekem babszem van a fenekemben? Vagy csaljam meg, es utana kopjem le a tukorkepem?

Tanacsokat varok, bocsanat, ha zavaros lett.

2012. dec. 11. 21:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

"az a baj, tudod, hogy o undorodik a noi test azon tajekatol" MICSODAAA???

És keresed, hogy mi a baj...hát ez elég komoly.Lehet valami pszichés dolog, vagy szülő-gyerek kapcsolati konfliktus, ami rögzült és kihat a szexualitásra.

Nekem egy kérdésem lenne: a kapcsolat elején milyen volt a szex?

24N

2012. dec. 12. 08:14
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig a válaszokat, mert pontosan tudom miről is van szó. Ugyanez volt az én volt férjemmel is. Egyszerűen a szex teher volt neki, utálta az orális szexet (mármint amikor a nő elégíti ki orálisan a férfit), utálta a bármiféle intimitást, még az ölelés is teher volt neki. Nálunk a max 4 hónap volt, annyi ideig nem volt semmi szex. És kis huszonéves feszes csitri voltam, szexi ruhákat vettem fel, igyekeztem minden elképzelhető fantáziát megpróbálni. A csúcs az volt, mikor megleptem egy erotikus tánccal és erre ő azt mondta, hogy nincs kedve most hozzá és egyébként is undorító, ahogy viselkedem.

Hát én 3 évig bírtam, aztán inkább léptem. Akármennyire is szerettem, a mindennapi életemet tette tönkre a gyengédség, az intimitás, a meghittség hiánya.

Azóta beszéltem a volt férjemmel párszor, épp most született a második gyerekük az új feleségével. De ahogy ő fogalmazott, a szex az nem az ő területe és hát gyereket is csak azért vállalt, mert hát előbb-utóbb kell úgyis, így egy kis időre megerőltette magát. Vagy halvérű az a nő vagy pedig annyira kellett neki egy jó pasi, hogy inkább lemondott az ilyen dologról egy egész életre, hát az ő dolga. Én nem sírom vissza azokat az időket.

Azóta rátaláltam életem szerelmére akihez odaadó, gyengéd, szerető és állandóan majd megőrül értem. Épp most várjuk első babánkat! :-)

Én nem mondom, hogy maradj vagy lépj ki, ezt neked kell mérlegelni. De szerintem ne reménykedj abban, hogy majd jobb lesz. Ha ennyi idő alatt sem lett jobb, már soha nem is lesz. Ha maradsz, akkor viszont fogadd el a szexnélküliséget és ne legyél inkorrekt vele.

2012. dec. 12. 08:54
 23/26 anonim ***** válasza:
ha "csak" ez a baj,tarts szeretőt.jó férj,jó apa,szereted,tiszteled,akkor? én ezért nem válnék,a gyerekeknek család kell. ne érezd ezért szarul magad,ha pasi lennél meg sem kérdeznéd már félreléptél volna. nem szép dolog a megcsalás,de a család fontosabb. ismerek olyat-férfi-aki e miatt lelépett és mit ért vele? jókat szexel,de a felesége a 3 lánya teljesen kikészült,nem is akarnak az apjukkal találkozni. pasi szomorkodik az albérletében,heti 2x du..g egy jót de közben magányos és visszamenne de nem lehet. ismerek olyat is aki félrelép néha mert a felesége vallásos és szinte semmit sem csinál az ágyban. valszeg a nő is tudja h a férje néha mással van,de csodásan élnek ezen kivül és mindenki boldog
2012. dec. 12. 09:15
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz lehet egy ilyen kapcsolatban élni.Nem az a gond esetleg,hogy ő már nem nőként néz rád,hanem csak anyaként.Kettesben sem jártok sehova?Az én férjemnek akkor nincs kedve,ha fáradt.Mondjuk ő 1 hétig sem bírná:)Meg persze ki lehet hozni belőle a kisördögöt:)
2012. dec. 12. 10:47
 25/26 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszokat, mindenkit felpontoztam!

Igazsag szerint, a puszi, oleles, osszebujas napi szinten megvan, a kettesben toltott ido is (meg tobb is, mint kene sokszor), a romantikazas is. Hozzatartozik a dologhoz, hogy elegge stresszes a penzugyeink miatt, de ez mar evek ota tart.....

Nagyon elgondolkodtatott az a hozzaszolo, aki a ferfiismeroserol ir. Igen, ha otthagyom, akkor sokat erek vele, hogy jo a szex valaki massal, ha a csaladom meg szethullott.....

Azt hiszem, adok neki nehany honapot, mialatt meg jobban probalkozni fogok, bar igyekszem nem tulidegesiteni vele. Aztan leulok vele, es oszinten feltarom az erzeseimet. Elegge felek tole, de ugy tunik, csak ez a jarhato ut, hiszen egyutt tervezzuk leelni az eletunket.

Koszonom megegyszer!

2012. dec. 12. 11:59
 26/26 anonim ***** válasza:

Az az igazság, hogyha ez már most zavar akkor mit vársz később? Mi lesz 10-20-30 év házasság után. Akkor szokott lenni havi-kéthavi egy szex.

Pláne ha megpróbáltál minden elképzelhetőt, szexi fehérneműk, rámászás, kocsival félreállás (még egy harmadikat is javasoltál!!!).

Pontosan tudom milyen rohadt megalázó az állandó visszautasítás! Nem érzed nőnek magad és hosszú távon egy idegbeteg ember leszel, mert igenis egy egészséges házasélethez hozzátartozik a gyerekek, család és az intim együttlét is.

Leülhettek megbeszélni, persze próbáljátok meg, de aki ilyen beállítottságú nem fog soha megváltozni. A kérdés, hogy ezzel együtt tudsz-e élni vagy inkább belemész egy szerető tartásába...bár szerintem nagyon szomorú, hogy máshoz kell fordulnod az erotikáért, mint a férjed. Nyilván nem fogod élvezni, mert szereted a férjed, ha pedig elkezd tetszeni, akkor pedig már a férjed nem szereted.

2012. dec. 12. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!