Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Nektek mennyi idő kell ahhoz, hogy egy kapcsolatból kilépve újba tudjatok kezdeni?
Úgy igazán. Tehát szívvel is.
Egy hónapja ismertem meg a páromat, ő előtte egy hónappal költözött el otthonról. 12 éves kapcsolat volt, elmúlt másfél évben nem volt köztük semmi, és azt mondja nem is menne hozzá, és nem is érdekli már. Valahogy mégsem tudom elhinni, hogy azonnal egy komoly kapcsolatot szeretne. Pedig jön, hív, segít, rengeteget beszélgetünk, és nagyon is jól érezném magam vele, de félek, hogy még nincs túl az előző kapcsolatán és nem akar komolyat...
A pasi sokat dolgozott, keveset volt otthon, asszonyka pedig ezt nem túl jól tolerálta, ezáltal eltávolodtak egymástól. Mind érzelmileg, mind fizikailag.
Igazából abban majdnem biztos vagyok, hogy nem menne vissza hozzá, csak azt nem tudom, mennyire számíthatok komoly érzelmekre, közvetlen a szakítás után :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!