Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Laza kapcsolatból komoly kapcsolat?
Kedves Kérdező!
Az egyik fél mindig többet érez. De nem szabad elrontani azzal, hogy érzelmeiről beszél a másiknak. Egy laza kapcsolat nem erről szól, nem a mély dolgokról, inkább arról, hogy jól érezzétek magatokat. Ha valamelyik fél sokkal többet érez, mint kéne, akkor annak vannak jelei, pl. keresi a lehetőségeket, hogy mikor-hogyan lehetne még többet a másikkal, és ez már túl sok áldozat egy laza kapcsolathoz szvsz. Ekkor kell abbahagyni, vagy megbeszélni, hogy legyen komoly kapcsolat, ha nincs akadálya. Nekem is van most egy ilyen, és néha azon veszem észre magam, hogy túl sokat gondolok Rá, vagy olyan áldozatokat hozok, amiket lehet nem kéne. Viszont itt akadályai vannak az elmélyítésnek, úgyhogy inkább visszafogom magam, csak próbálom jól érezni magam, ameddig lehet:)
Üdv,
SevN
No, igen, hogy tisztázzuk, nekem a laza kapcsolat definíciója:
Kötetlen, tehát nincsenek elvárások a másikkal szemben, hogy miért nem érsz rá, miért nem foglalkozol velem többet stb..annyi csak, ha együtt vagyunk akkor együtt vagyunk, ha nem nem, és pont. Én speciel pár hetente tudok Vele találkozni. Továbbá nem terheljük egymást, nem szívjuk a másik energiáját azzal, hogy életünk nagy gondjairól beszélünk, mekkora a lakáshitel, milyen szar a meló, stb. Csak a jelenben vagyunk, az itt és most-ban nevetünk együtt! Ez így sekélyes is tud lenni egy kicsit, de néha nagyooon jól tud esni, hidd el:)
És igen, akár naponta lehet sms-ezni, ha az esik jól, mind2őtöknek, bár akkor igen magas lehet a mobilszámla :P
Üdv,
SevN
Most az a helyzet, hogy szerelmes lett :D Neki rosszabb 1 picit, de Te helyzeted sem könnyű. Ha kezdd sok lenni, mindenképp beszéljétek meg, de előtte gondold át, TE mit akarsz, hogy ne csak hebegj-habogj ha majd Rád kerül a sor:)
Üdv,
SevN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!