Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék egy fiúban bízni?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok és kb 11,12 éves korom óta távolságtartó vagyok a fiúkkal mert 10 évesen elég zárkózott lettem egy személyes trauma miatt amit átéltem akkor, és a fiúk folyton bántottak megaláztak amiért mindig szomoru voltam és a külsömet is alázták ezért teljesen el is vették akkor az önbizalmam pedig azóta tudom hogy egyáltalán nem vagyok csúnya. Szóval igy ment ez évekig depressziós voltam aztán összeismerkedtem egy leszbikussal és azóta tudom hogy a nőket is szeretem több lánnyal is volt kapcsolatom, de még mindig nem tudom hogy állok a fiúkkal pedig szeretnék amjd egyszer gyereket házasságot de a fiúkban egyszerüen nem bizom ,nem is tudok velük beszélgetni semmiről a legtöbbjükkel általában már ellenséges vagyok mégha kedvesen is közelednének pedig nem akarom pláne ha nem csak barátkozni akarnak nagyon durva tudok lenni :(2013. aug. 31. 19:17
11/11 A kérdező kommentje:
de !!!és köszönöm a válaszodat az őszinteséged hogy időt szántál rám, mert te vagy eddig az egyetlen aki másokkal ellentétes véleményen van. Nem tudom lehet a lányoknál kéne maradnom majd még emésztgetem azokat amiket irtatok ,meg megprobálok nyitni a srác felé is talán ha innék kicsit ellazitana lehet könnyebb lenne.
2013. aug. 31. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!