Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lesz végre rendes kapcsolatom, ahol bízhatok a páromban?

Figyelt kérdés
Nemrég szakítottam a barátommal. Nem tudom magam túltenni rajta. Ha csak arra gondolok, hogy ő már mással lehet elönt a méreg, és később a szomorúság. Szokatlan lenne mással ismerkedni, mert még mindig szeretem, és nem is bíznék meg másban. 23l
2014. febr. 27. 18:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Akkor kedvesem vonulj kolostorba!
2014. febr. 27. 18:49
 2/18 anonim ***** válasza:
miért szakitottál vele akkor?
 3/18 anonim ***** válasza:
egy kis időnek el kell telnie, hogy túltedd magad rajta
 4/18 anonim ***** válasza:
meg kell gyászolni a kapcsolatot illően, ha most szakítottatok, akkor ne várd, hogy hip hop ott folytasd, ahol abbamaradt minden.
2014. febr. 27. 18:50
 5/18 A kérdező kommentje:
Ez egy bonyolult kapcsolat volt. Több évig tartott se veled, se nélküled. Később kiderült, idősebb nőt akart magának, aki már biztos alapokkal rendelkezik.
2014. febr. 27. 18:51
 6/18 anonim ***** válasza:

ÉN is így voltam. Nem akartam járni senkivel. De elkezdtem beszélgetni egy sráccal 3 nappal a "nagy szerelem"-nek hitt kapcsolatom befejezése után. Eleinte nem összejönni akartunk, nem is tetszett. :DD

De aztán nagyon belopta magát a szívembe, ahogy telt az idő, megismertem és rájöttem, hogy ő a nagy Ő. :)

Nem azt mondom, hogy pasizz, hanem csak ismerkedj, barátkozz, aztán majd kialakul, meglátod!

2014. febr. 27. 18:52
 7/18 anonim ***** válasza:

Akkor most a "se nélküled" állapot van.

Idővel el fog múlni, egy évbe is telhet.

2014. febr. 27. 18:52
 8/18 A kérdező kommentje:
De már egyáltalán nem hiszek a húségben. Félek, hogy ismét megszeretek valakit és vége lesz.
2014. febr. 27. 18:53
 9/18 anonim ***** válasza:

Akkor ezzel az erővel utcára se menj ki, mert lehet hogy elüt egy autó és meghalsz.

Elhiszem, hogy egy csalódás volt a legutóbbi kapcsolatod, de ne egy ember alapján ítéld meg a többit. És lehet hogy fogsz még csalódni másban is, de éppenséggel az is előfordulhat, hogy pont benned fognak majd csalódni.

Túl kell lépni ezen a kapcsolaton, az érzelmek majd elmúlnak, vagy idővel halványodnak és majd ha megismersz valaki mást, akkor meg még jobban feledésbe merül ez a valaki. Úgy kell felfogni, hogy az egy nem jól működő, rossz kapcsolat volt, vége van, tovább kell lépni. És akit megismersz, azt nem elítélni kell egy másik pasi miatt, aki megbántott, hanem megismerni és bízni benne, hogy vele más lesz. Bizalom nélkül nem érdemes belekezdeni egy kapcsolatba se, mert csak rámegy az egész a bizalmatlanságra.

2014. febr. 27. 18:56
 10/18 A kérdező kommentje:
A volt barátom sohasem bízott bennem. Az előző kapcsolataiból következtetett.
2014. febr. 27. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!