Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bízhatok a megérzéseimben? Okkal hiszem ezt?
Figyelt kérdés
Van egy srác,akivel 6 hónapja hát nevezzük úgy "se veled se nélküled" kapcsolat megy...eleinte lelkes volt,mihelyst megtudta,h tőlem 100 km-re állást kapott egyre jobban távolodott...(A szüleivel nem jó a viszony,ezért neki mind1 volt,csak messze tőlük legyen)Azóta sok mindenen keresztül mentünk,hol keresett,hol összevesztünk,letiltott,kitöröltük egymást face-en...aztán mégis sms-t írt,h bocsássak meg stb...Most is írt sms-t h átgondolta és fontos vagyok neki,szeretne találkozni velem...de utána felejtős lett a téma,azt mondta majd pünkösdkor,mert neki fodrászhoz,meg vásárolnia kell menni...úgy voltam vele,ha az fontosabb neki mint én hát menjen...írtam neki face-en...úgy éreztem le se szar egyszavas válaszokkal illetett stb...Jogosan érzem azt,h igazából csak arra kellek neki? És szívat?Várná az ember,h változik,tényleg bizonyít és akarja,mindennap ír,hív stb...de nem...Bocsi,h ilyen hosszúra sikeredett!!!2013. máj. 5. 23:25
1/6 anonim válasza:
Talan van valakije.. Ajj ez nehez eset. Varj vele! Kicsit tunj el, ha keres meg teged, akkor akar!
2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj,h ehhez az egész sztorit tudnotok kéne,de annyira hosszadalmas lenne,h lehetetlen leírni...Szerintem csak a szexre kellek neki...ha vki szeret az nem így mutatja ki,ha meg igen,akk inkább nem lennék kíváncsi arra milyen amikor utál vkit...
2013. máj. 5. 23:28
3/6 anonim válasza:
Nem azt mondom,hogy nem jössz be neki mint nö,hisz a szexet velhetöen elvezi veled.De ez edeskeves egy kapcsolathoz.Plane,hogy te többet varsz töle.Bizz a megerzeseidben,a srac nem akar töled komoly kapcsolatot,különben nem igy viselkedne veled.Sajnos csak arra kellesz neki.A helyedben nem is pazarolnam ra az energiamat meg csak egy gondolat erejeig sem.
Hidd el,te töle sokkal jobbat erdemelsz,aki szeret es megbecsül.
4/6 A kérdező kommentje:
Tudom...és szar egy helyzet...mert megszerettem...és pontosan azt mondta,amit igazából hallani szerettem volna tőle..de tudom,h ezt azért mondta,mert tudja h ezzel ágyba vihet..és nem gondolta komolyan...
2013. máj. 5. 23:42
5/6 anonim válasza:
nézd mivel messze vagytok egymástól így nem hiszem ez sokáig működne, mint ahogy ez mutatja is
1/2 év alatt ilyen a helyzet, hát ez mitől változna meg egyáltalán, ő ott jól el van, azt csinál amit akar, gondold végig, keresnék a helyedben egy fiút aki igazán szeret N
6/6 A kérdező kommentje:
Lenne is...eddig egy fiúra se tudtam ránézni,mert mindig csak ez a szemét volt a fejemben...a haverja írogat nekem mostanában,ami elég gyanús,de tök átlagos dolgokról beszélünk,és alapjába véve szeretem nagyon,mert annyit nevetek rajta,lefáraszt a hülyeségeivel jól érzem vele magam...de ennek a szerencsétlennek a haverja...nem hinném,h csak haverkodni akar velem,ugyanis nem tudok róla,h vannak lány haverjai...eddig ő rá mondtam,h vele eltudnám felejteni,és még meg is tudnám szeretni...
2013. máj. 5. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!