Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti tudtok főzni lányok?
én is tudok, bár vannak még homályos foltok, meg hát nem mindent azért... sütni is szeretek. csak nincs, aki értékelje.
viszont férfinál nem baj, ha nem tud. sőt nekem tetszik, ha béna a konyhában.:))
sok mindent tudok és szeretek is
még van mit tanulnom, de még ráérek
17/l
De napi hány fát vágsz ki, Össze tudsz szerelni egy étkezőasztalt? Heti átlag hány négyzetkilométer füvet nyírsz? Vagy inkább kaszálsz?
Nyúlra vadászol inkább vagy őzre? Puskával? Vagy inkább old school vagy és íjjal nyomod? A húst is nyersen eszed, foggal téped, mint a régi korban.
Micsoda férfi.
Nem tudok fõzni. Próbálkoztam már párszor nem túl sok sikerrel. Egyszer tojást akartam sütni és a forró olaj belefröccsent a szemembe, ez végleg elvette a kedvem a sütéstõl és a fõzéstõl is. Ha megéhezek képes vagyok napokig vajas kenyeret enni csak nehogy fõznöm kelljen.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!