Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban lányok-nők válaszát várnám. Miért nem tudtok a párotokkal őszinték lenni?
Az emberek még saját magukhoz sem őszinték
A többség képtelen az őszínteségre függetlenül attól hogy ffi vagy nő
Azért, mert azt tapasztalják az életben, hogy nem kifizetődő őszintének lenni.
Vegyük az én példámat: őszinte vagyok, és szókimondó. A 3/4 e az osztály utál, 2 barátom van, a többi semleges. Ha én befognám a számat, mindenben meghunyászkodó lennék; akkor népszerű lehetnék, nem vagyok csúnya. De őszinte vagyok, csak annyiban, hogy megkérdezem, miért kell egy 14 éves lánynak hajvasalózni a haját a lány WCben, és már elástam magam.
14L
Hiába igyekszel őszintének lenni, te is hazudsz, úgy, hogy észre sem veszed. Az általánosításnak nincs helye, sem itt, sem máshol.
Mindenki hazudik. És? Tedd túl magad rajta. Gondolom most jön majd a szöveg, hogy te nem, te abszolút őszinte vagy, de csak gondold végig...
Szvsz nem vagyok az agyatlan őszinteség híve, nyilván nem fogom megbántani a páromat akarattal, nem mondok olyat, ami számára sértő lenne. Ehhez persze kell egy bizonyos fokú intelligencia. Tudni kell különbséget tenni hazugság és hazugság között.
Szókimondó... mmm
Magadról legyél őszinte! másokról mindenki meg tudja mondani a frankót! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!