Meddig vártatok a párotokkal az első együtlétig? Elsősorban 14-15 évesekre lennék kivi
Szia!Én kivárnám amig mindketten felkészültek lennénk rá de ha a csaj nagyon akarja akkor simán az első adandó alkalommal.
Ehez még annyit hogy én nekem még nem volt barátnőm és nem is lesz mert olyan ronda vagyok hogy minden lány elküld a francba.Mellesleg 15 éves vok.
Én 15 voltam mikor összejöttem a volt barátommal, és 16 jócskán elmúltam, mikor megtörtént az első együttlét.
Ma már 2-3 hónap, de mostmár picikét öregebb vagyok :)
tobb mint egy evet vartam a baratommal az elso szexig es 16 voltam .... es meg mindig egyutvagyunk,es szerintunk orokre egyutt is maradunk :)
te pedig ha annyira kiakarod oktatni ezzel a kerdessel azokat akik kamaszon kezdtek szexualis eletet elni akkor eloszor megtanulhatnal helyesen irni mert a kivi az egy gyumolcs es ,,w''-vel irjak ... ha padig a kivancsi szora gondoltal akkor ismetlen,igy irjak : K I V A N C S I
14 éves vagyok és megtehetem még, hogy ilyen "gyerek"nyelven írjak.
Köszi nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!