Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban lányok-nők válaszát várnám. Miért nem tudtok a párotokkal őszinték lenni?
figyejj volt egy lánybarátom 12 évig, nagyon jól ismertem, őszinte volt
olyanja lett járjunk össze szingliként - akkor tudtam meg, hogy nem ismertem soha. semmit nem tudtam mit sumákol, kivel dug mellettem, milyen fertőzést hoz az ágyba. kiderült, hogy nem mond igazat de tagadott mindent hónapokig. megbeszéltük szex előtt, hogy mindent őszintén megbeszélünk a barátságunk megőrzése érdekében, de inkább lesz.tt, de nem mondta el, hogy közben járni kezdett valakivel. az illető sem tudhatta
még annyira soha nem volt átb.va a fejem mint a legrégebbi, "legjobb barátom által.
nem tudnak őszinték lenni
Én őszinte vagyok...
Viszont én azt vettemmYész, hogy a férfiak többsége összekeveri az őszinteséget, a bunkósággal.
A szimpla őszintesegért te sem kaptál volna szerintem "durva trágárságot"
Az, hogy őszinte vagyok a másikkal, nem jelenti azt, hogy lealázod.
Pl. A nőn van súlyfelesleg..
Megkérdezi hogy hogy áll az a ruha.
Nem azt mondod, hogy kövér benne, vagy úgy néz ki mint a disznó, mert ez parasztság, és még csak nem is igazinőszinteség.
Hanem azt mondod, hogy nem túl előnyös a testalkatán..
Ebből tudni fogja, ogy nem áll jól neki, és nem voltál bunkó, őszinte is voltál, mert a lényeg az, hogy nem áll jól neki, és a nő is potosantudni fogja,hogy miért mondtad, hiszen ezért is kérdezte meg.
Pont egy jellemző pédát hoztam fel.,.e igaz mindenre
Lehet az ember úgy őszinte, hogy nem gázol a másik lelkébe, és nem bunkó.
Én nem rejtem véka alá a véleményemet sosem, nem szívesen de biztosan bantok meg vele embereket, mengis megpróbálom a legkevésbé bántóan közölni a dolgokat. Én az idegenekkel is őszinte vagyok, de ha nem kérdezi, akkor nem fogom mondani, pl h nem áll jól neki valami, de ha valami igen, akkor azt tuti megjegyzem neki...
viszont a férjemnek kérdés nélkül is megmondom, ha valami nem tetszik rajta..(maradva a külsőségeknél)
Amúgy nem titkolózok, mert nem látom értelmét...
26/n
/ az idegent nem az utcán szembejövőre értettem, hanem pl munkatársra...stb../
A peldákat amiket előttem felhoztak, szerintem nem lehet a nőkre kivetíteni, ugyanolyan férfiak is vannak...mint amit a 14-es említett..
A legjobb bnője, jellemtelen ember/ nő .. De ennek semmi köze ahhoz, hogy ő nő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!