Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küzdősportban jártas/harcművész lányok! El tudtok képzelni olyan helyzetet, hogy a párotokra kezet emeljetek?
Utolsó jól írja... elvileg pont a küzdősportra járóknak nagyobb a fegyelmük.
Amúgy meg ha engem brahiból, a veszekedés hevében megütne egy nő, és jogtalanul, zokszó nélkül lepofoznám.
Nem tudnék elképzelni olyat. Biztosan ki tudna hozni úgy a sodromból egy nő, hogy ordítsak rá például, de amikor már nagyon durva a helyzet én inkább elmennék.
Nekem ez nem menne egy párkapcsolatban, hogy megüssem a szerelmemet. Nem azért mert nő, hanem azért mert szeretem vagy szerettem valaha.
De ez a kérdés nem nekem szól, mivel én férfi vagyok.
A lányokkal más a helyzet. Szerintem a lányok alapjáraton agresszívebbek. Párkapcsolatban is sokkal előbb kezd el ütögetni vagy pofozkodni egy nő. Igaz ezt szerintem a küzdősportban járatlanokra jellemző inkább. Küzdősportban jártasokkal nem tudom mi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!