Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tudtok tanácsot adni?
Van egy lány, aki most benne van egy kapcsolatban, de ez amolyan "csak hogy legyen valaki" kapcsolat, tehát semmilyen, nem sok ideje vannak együtt.
Ez a lány kb. fél éve nagyon szerelmes lett belém kb. 2 randi után... petting volt csak, utána én megszakítottam vele minden kapcsolatot. Járni nem akartam vele, így döntöttem, hogy jó ötlet volt-e azt lehet vitatni, de mindegy, így alakult.
Nemrég összefutottam vele, és úgy érzem, a szerelem már elmúlt, a vonzalom még mindig megvan, viszont most már bizalmatlan lett irántam....
Furcsán hangzik, de nem zárnám ki vele a járás lehetőségét, viszont a (múltkori) petting miatt ott szeretném folytatni, ahol "abbahagytuk", tehát előbb szex, utána romantika/járás. Hülyén hangzik, de ez van.
Utaltam is a dologra, de erre nem mondott semmit, majd pár nappal később azt írja, hogy nem igazán tud dönteni köztem meg a mostani kapcsolata között...
hogyan vehetném rá a dologra?
az írásodból ítélve csak szexet akarsz tőle ha eddig nem kellett akkor ez után se kelljen neked.
Ahogy barátja lett már szeretnéd visszakapni !
!!!!!TE NEM SZERETED ŐT CSAK BIRTOKOLNI AKAROD!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!