Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves fiú vagyok és csomó lány elmond nekem olyanokat amiről még a legjobb barátnőjük se tudnak, se a szüleik . Külsőre szörnyű vagyok . Ezek a lányok tőlem kérnek tanácsot mindenből, hogy kivel járjanak, mit csináljanak ha ez és ez van. (? )
Miért PONT tőlem kérdezik ezt ?
Ez jót jelent vagy csak hogy elmondják valakinek..?
Figyelj, annyi jó ebben, hogy a nők megbíznak benned és így könnyebben meg fogod őket ismerni, így nőhet az önbizalmad, ha élsz a dologgal és ez majd a 20-as éveidben fog kamatozni, ha egy kicsit edzel, jól öltözködsz és lesz egyéniséged. Hidd el! Olyan, hogy szörnyű külső nincs, szedj magadra egy kis izmot, vegyél pár jó cuccot és alakítsd ki az egyéni stílusod. Olyan fegyver lesz majd a kezedben, amivel bármelyik nőt megkaphatod.
Ha viszont ezt elrontod, akkor lelki szemetesláda lehetsz.
Nem néznek férfinak, hanem embernek.
Ez nem olyan rossz dolog, ahogy fent sokan írták. Egyetértek azzal, aki azt írja, hogy így alaposan megismered a női gondolkodásmódot, így orrhossznyi előnyre teszel szert, amit később a párkapcsolatban a magad javára fordíthatsz.
A nőknek a kinézet nem számít annyira, sokkal inkább az ápoltság, és az, hogy légy határozott, legyen önbizalmad. A külsődön edzéssel tényleg tudsz is javítani, ha akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!