Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnál ha a párodtól nem kapnál Karácsonyra semmit?
A barátom már elöre bejelentette, hogy neki nem lesz ideje ajándékot venni nekem, sem kedve járkálni az üzletekben, kitalálni mit vegyen, és egyébként is karácsony után majd megveszi, amikor már olcsobb lesz minden...stb...(sorolhatnám még a kifogásokat).Mondjuk azt kilöttem, hogy nincs ideje, mivel ma is és holnap is csak otthon henyél, na de mindegy...és ismerem, tudom, hogy nem csak viccböl mondja ezeket.
Én már megvettem az ajándékát, oda is adtam neki mivel ö választotta ki, de vettem még neki egy aproságot, hogy legyen egy meglepije karácsonykor is:)...Ezután jelentette be, hogy ö bizony nem fog ajándék után járni.Elég rosszul esik, bár tudom, a karácsony nem az ajándékokrol szol, de mégis...picit fáj...
Az, hogy ez hogy minősül,a kapcsolatotok minőségétől, milyenségétől függ.
Ha te attól függetlenül, hogy kapsz-e ajándékot, megingathatatlanul tudod, hogy szeret és becsül téged, az ajándékadásnak nincs különösebb jelentősége. Mert nem ezzel közli a másik fél, hogy szeret.
Nálunk ez a helyzet. A férjem nagyon elfoglalt, és sokszor ötlete sincs. Szülinapomra nem vett semmit, de megkérdezte utólag, nem bántott-e ez engem, mert azt nem szeretné. Mondtam neki, hogy nekem ő a legnagyobb ajándék, meg az, hogy minden nap érzem hogy szeret és ragaszkodik hozzám.
Ha a kapcsolat nem éppen ilyen ideális, nagyobb jelentősége lehet egy ajándéknak, mert kommunikációs szerep jut neki. Ha pl. a párom önzésből vagy lustaságból nem venne, mert "megvagyok én anélkül is", gondolja, akkor ott más lenne a helyzet.
Már nem ezért vagy azért...de ha nekem a barátnőm venné a fáradtságot és venne nekem valamit akkor természetes hogy én is vennék neki valamit, nem lennék akkora f*sz , hogy mindenféle kifogást keresnék most hogy miért nem veszek , majd csak később meg ilyenek...
Ez én vagyok.
Ezek csak idióta kifogások, már bocs, ha ezt így előre bejelentette, akkor sztem nyugodt szívvel, add oda vki másnak azt az ajándékot, amit vettél, vagy tartsd meg magadnak, aztán karácsonykor mondd neki azt, h neked se volt időd, meg kedved se stb. :D
Amúgy a csúcs az, h "mert karácsony után minden olcsóbb"...tehát a lehető legolcsóbban akarja megúszni, még jó, h az árcímkét nem hagyja majd rajta....ennyit érsz neki :S
25 / F
Ez elég hihetetlenül hangzik... mármint hogy te ezt csak ilyen könnyedén elfogadod. Szerintem ez már egyáltalán nem szerelem-kategória, sőt, a szeretethez és a FIGYELMESSÉGHEZ sincs sok köze a fiú részéről. Én még nem találkoztam ilyen szinten belesz*rós férfival, ezért csak a vállam vonogatom az eset előtt. Ha másféle téren is ennyire közönyös, biztos, hogy részemről lapátra kerülne. Vagy máris, ilyetén szívélyes kijelentések után is.
21/L
Ez a pasi ellustult, nem küzd érted. Megkockáztatom, hogy a szerelme is lankad irántad.
Az ajándékot amit vettél neki, nem szabad odaadni. Te sokkal többet teszel ezért a kapcsolatért mint ő. ha így folytatódik, rád un. Ez az igazság.
Nem ártana mással is foglalkoznod, többet barátnőzni, és egy kicsit eltávolodni tőle, hátha észbekap.
A megnyilvánulásának semmi köze ahhoz, hogy otthon náluk mennyire szoktak ajándékozni. Ha nem szeret vásárolni, akkor azt mondta volna, hogy ugyan nem vennék ajándékot, mert nem tudom mit, de menjünk el a hétvégére valahova, ez az én ajándékom. Vagy mást talált volna ki...
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!