Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnál egy ilyen helyzetben?
Arról lenne szó,hogy tegyük fel lány vagy és egy jó ideje,pontosabban négy éve együtt vagy a pasiddal,a lány 17 míg a fiú 18 éves,elmennek egy étteremben,és a pasi letérdepel elötte és megkéri a lány kezét....
Mit felelnél?
Az a adott helyzetben,szeretik egymást, lány a pasival és kisebb nagyobb összecsapásokat félretéve,nagyon jól ki jönnek egymással...
Tehát,hogyan reagálnál?Az az,mit felelnél?Egyáltalán mi a véleményed erről ?
Bármi ami eszedbe jut,szeretném ha leírnátok ?
Én ezt válaszolnám " Én is nagyon szeretlek téged szerelmem, de én még szeretnék várni pár évet, hisz még túlságosan fiatalok vagyunk ehhez a dologhoz"
Én tényleg nem mennék hozzá, akármennyire is szeretem, mert azért nem szeretném azt, hogy na most hozzá megyek, húsz éves koromra már egy tál gyerek... aztán meg halálig együtt.... így legalább könnyebb lesz a dolog, ha majd az idő folyamán véletlenül kiszeretsz belőle, hisz nem kell egy házasságot felbontani és gyerekeken veszekedni, nem? Bár ez saját vélemény 16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!