Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhatároztam, hogy öngyilkos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhatároztam, hogy öngyilkos leszek, mivel az életemben semmi öröm nincs.26 éves vagyok, szűz, és mindezidáig minden nő brutálisan visszautasított. Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 11. 14:04
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, akkor barátod, de legalább haverod csak van? Kutyád-macskád-növényed? Ne úgy nézz a nőre, mint potenciális levadászandó vadra. Ne akarj mindenáron párt kaparintani magadnak. Csak beszélgess az emberekkel, légy velük kedves, és előbb-utóbb ez valahol viszonzásra talál. Nem rögtön szerelem képében, de valahogy igen.

Nyugodj le, végy két mély lélegzetet, lapogasd meg önmagad buksiját azzal, hogy "semmi baj", aztán lépj tovább.

2014. ápr. 11. 15:18
 62/64 anonim ***** válasza:
16%

Igazad van, tényleg sokan csak trollkodni járnak ide.

Én is pl., főleg a forver alone-okat recsegtetem.

Mindig jó látni, hogy ennyi életképtelen férfi van. :)

2014. ápr. 11. 15:23
 63/64 anonim ***** válasza:
#62: Ezt minden kérdéshez betrollkodod. -.-
2014. ápr. 11. 15:38
 64/64 A kérdező kommentje:
MInden nő hazug és aljas.
2014. ápr. 16. 18:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!